Боби Мојсоски

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.969
Ви благодариме на коментарите, инаку овој акаунт беше од Боби до пред неколку месеци, сега моментално го користи негов пријател едноставно за промоција :)
Тоа е спротивно на правилата на форумот. Повеќе луѓе на еден ист акаунт. нц, не чини.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.969
Абе остајте го Боби, за в газ ебање е... туку плавушава никој не ја коментират? Мх мх :)
Ако ти си плавушата на спотот јас изразувам искрена желба за да те запознаам во живо. :smir:

Член од
29 август 2008
Мислења
152
Поени од реакции
5
Прво, не се повеќе луѓе на акаунт,него Боби долго време не го користеше овој акаунт а јас пробав да направам друг, но не ми стигнуваше на е-маил за потврда. Така да ми го даде овој акаунт и не припаѓа повеќе на Боби, зато ги избришав податоците од него за да не дојде до забуна ;)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.969
Во тој случај, смени си го и корисничкото име. Сега ја имаш таа опција. И колку толку, почни да го градиш својот идентитет на форумов.

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Ако ти си плавушата на спотот јас изразувам искрена желба за да те запознаам во живо. :smir:
И за тебе истото важит Тончи :) Чудно ти е женско да фрлит некој пофален збор за друго женско, па си рече се саморекламирам? :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.484
Поени од реакции
7.969
Ех, не ми е чудно. Баш пред некој ден бев со неколку жени на кафе и сите имаат пофални зборови една за друга.

Инаку плавушата е една од посветлите точки во спотов.

Песнава како за прва, не е лоша. Да видиме што ќе направи Боби во иднина.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
1:12 - ретардиранана кукла од куба :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Плавушата е свршувачка, него Боби под хитно да се шиша..само не кај Жаре берберот .. иначе добро пее детево

Член од
26 април 2009
Мислења
10
Поени од реакции
1
Еве нешто ново што го начекав деновиве, мислам дека ќе ви се допадне. Мене навистина ме наежи!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Детево стварно супер пее, али без навреда или нешто, само мора да му го сменат некако изгледот или стилот да биде поубав зш ипак станува јавна фаца :)

Kajgana Shop

На врв Bottom