BNP Paribas Open, Indian Wells | 7-17 март, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе оваа Бартел добра е, да знајш. :D

Иначе ја играв денеска да тепа против Стосур, а Кербер против некоја си на М... и ако тепа Алмагро сеа со Хас добитен сум... :D
Мугуруза беше таа против Кербер. :D Абе увек кога влегувам во кладилница да пишам ливче тенис се газам од смеење, мора да ме насмее некое име на тенисер или тенисерка. Има една хрватица, Мрдежа или Мрдеза, сеедно ама смешно е името. Има уште милион други ама ајде да не одам оф топик. :D

Личи дека Гришо и тренерот му Тилстром са решили да рискуват премного со сервис.Други шансови да биде затруднен Ноле за жал нема.Али кога се рискува со овоj сервис нема как да нема грешки. Jасно дека Ноле ке победи али поне Гришо да покаже дух и желба за победа.
:pos:

Еве и од мене типувања:
Раониќ - Цонга
Симон - Андерсон
Бердих - Гаске
Вавринка - Федерер
Надал - Гулбис
Мареј - Берлок
Хас - Дел Потро
Ѓоковиќ - Квери
и кај женските:
Квитова - Кириленко
Ерани - Шарапова
Азаренка - Вознијацки
Кербер - Стосур

хахах :)

Дава некој пренос, зборете брзо?

Како е ордер оф плеј на централниот терен знае некој?

Прееска Кириленко побара челенџ против себе и беше во право и се спаси од брејк топка. :pos: Квитова загуби добиен меч, 13 дупли сервис грешки имаше. :tapp:
Идиотот Раонич на меч топка за Цонга не побара челенџ, вториот сервис му беше досуден како аут а многу беше сомнителна топката и судијава го прашува дали сакаш челенџ и овој збунето го гледа, не знаеше дека е меч топка :eek:, и таков го глеа судијата како теле неколку секунди и вика нејќам челенџ, си се насмеа и отиде му честита на Цонга. :facepalm: Е заради ваков лузерскоженкарски менталитет никогаш нема да биде топ 5 играч. Каде е желбата за победа? Што мрзам вакви слабокрвњаци...

Е многу ми е криво за ваквите тенисери како Берлок , Росол , Гулбис итн. Ке изиграат луѓето јаки утакмици ... ке исфрлат некој носители на некој јак турнир и после тоа ги снемува. Ке играат некој утепани челенџери и ке изгубат од некој анонимуси :confused:

Браво за Вавринка....Почна помалце да греши :)

Ајде Вавринка !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Баш сакав да си легнам мислејќи дека Федерер лесно ке победи али баш интересно станува на крај :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom