- Член од
- 24 декември 2011
- Мислења
- 150
- Поени од реакции
- 24
Каде може да најдам блу реј 3Д плеер и колку чинат ?
Covekot prasuva kade moze da najde.За што ќе ти е?
За што може да ми е според тебе ?За што ќе ти е?
Проблемот е што за да симнам еден Блу Реј 3Д филм е околу 40ГБ а мене лимитот ми е 30ГБ. А и да го симнам како да го пуштам ако немам лаптоп или компјутер кој поддржува 3Д ?Затоа што кај нас тешко се наоѓаат и далеку подобра варијанта ти е да симнуваш.
Повеќе ќе ти се исплаќа PS3 да си земеш.Проблемот е што за да симнам еден Блу Реј 3Д филм е околу 40ГБ а мене лимитот ми е 30ГБ. А и да го симнам како да го пуштам ако немам лаптоп или компјутер кој поддржува 3Д ?
Абе друже, не заебаваш и ти сеа, ако си од Скопје.Проблемот е што за да симнам еден Блу Реј 3Д филм е околу 40ГБ а мене лимитот ми е 30ГБ. А и да го симнам како да го пуштам ако немам лаптоп или компјутер кој поддржува 3Д ?
Moj sovet ti e da ne se brzas i da go pocekas cudovo da se pojavi na prodazba zatoa sto so negovata cena od okolu 209 evra kolku sto ja najavuvaat ke napravi pogolem zemjotres na svetskiot pazar od negovite xonar kartici i ke pomati mnogu smetki na golemite firmi bidejki za vakov pleer od poznata firma treba da odvois najmalku 400 evra zatoa sto mnogu elektronski komponenti se prevzemeni od OPPO BDP-83 koj cini najmalku dvojno poveke od ovoj.Bi trebalo da se pojavi posle Mart mesec no da ne zboram predvreme da pocekame da vidime sto ke se sluci.Каде може да најдам блу реј 3Д плеер и колку чинат ?
http://amc.com.mk/ShopDetal.asp?ArticleID=28025&id=84&l=3&q=&SupplierArticleID=0236965&Action=А знаеш ли од прилика колку пари е ?
па добро тв нема ли усб? ако има ставај и гледај 3д филмови, и ти немораш да симињаш по 40гб, него рипови по 5-9гб зависи сега од големината.Абе проблемот е што јас ќе ги симнам филмовите ама немам како да ги пуштам, компјутерот ми пушта Блу Реј ама не поддржува 3Д.
Има и во Нептун имаКаде може да најдам блу реј 3Д плеер и колку чинат ?