Bloody Mary - Крвавата Мери

Член од
30 март 2013
Мислења
2
Поени од реакции
1
Say Blody Mary 3X on the miror
Како не сум кажал сто пати ништо не ми се случи.
:):icon_lol::pos:
Неееееееееее тоа е фантазија сум гледал како е правен филмот но сега не го отвара
хахаха колку да не се види.:icon_lol:

Член од
13 декември 2011
Мислења
504
Поени од реакции
816
Everybody knows the stories about Bloody Mary. About how if you go in the bathroom and call out her name so many times, she will appear. One night, I decided to try it on my own. It was about 10:00pm. I went into the bathroom by myself and started repeating her name. Finally I saw her appear. It was really frightening at the time. She wasn't bloody, but she just stood there, staring at me. She had a scary look on her face. A lot of my friends have told me that they have done that and seen her ghost, too. Some people might not believe me because there were no other witnesses at the time, but it was real. Some of you might have seen her before of have friends that have.

Veruvate vo ova?Koja e ustari prikaznata za ovaa misteriozna zena i sto i se desavalo u zivotot sto ja vikaat Krvava Meri.By the way,Krvava Meri ili Krvava Marija,toa se dve razlicni zeni ili se zbori za edna ista?:icon_lol: :pipi:
Ова функционира само на протестанти. :D

Член од
6 април 2013
Мислења
32
Поени од реакции
31
Денеска кај мене во школо некој 'ја повикувал' блади мери цело огледало.лабаво,плочки беа со крв можда тетка блади мери ја викнал.можда нешто друго се десило не се знае :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
имам една блоди мери излегува од мене на еден месец да се прошета и пак се врајча, шо се врајча да и ибам крфта нејзина
Сигурен сум дека ако се понудиш, многумина би ти баеле за привремен спас од злото.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
Денеска кај мене во школо некој 'ја повикувал' блади мери цело огледало.лабаво,плочки беа со крв можда тетка блади мери ја викнал.можда нешто друго се десило не се знае :)
:facepalm:

Член од
6 септември 2012
Мислења
71
Поени од реакции
21
interesna temava ko da gleam horor film xD ina4e bi ne veruvam ali toa kolku sakas veruj neveruj pa nemas gs da go naprais, ednostavno pomistala od toa samo da bides u wc bez svetlo so sveki koa ke se vidis vo ogedalot samo taka samiot ke se poseres so se vika xD a tek da ima i vise od toa da re4eme da se pojavi samo nisto drugo ima traumi da imas cel zivot hhh p.s. se naeziv 4itajki ve, da ve eam =D

Член од
20 април 2013
Мислења
5
Поени од реакции
1
Ako ne ste znaele za menstruacija so dr zboroj velat imam krvava meri. Koj se tie so vikat taka? Amerkankite!!!!! :tapp:

Член од
1 мај 2014
Мислења
1
Поени од реакции
2
Eve vi edna prikazna za mojot drugar ne e laga:
Mojot drugar sakase da proveri dali krvava marija postoj i taka toj zel 2 svekji upalac i brasno gi postavil dvete svekji po edna od dvete strani ( leva i desna ) na podot frlil malku brasno go zel upaljacot gi zapalil svekjite i 3 pati rekol "Krvava Marija izlezi" taa se pojavila vo ogledaloto vo toj ist moment ogledaloto se skrsilo taka narecenata zena Marija (Krvava Marija) mu gi izvadila ocite i mu go izgrebala liceto,no pred toa da se sluci mojot drugar viknal mnogu glasno viknal i potoa padnal. Vo toj moment tatko mu izlegol od spalnata soba i vlegol vo veceto da vrsi nuzda i voda da se napie (po navika) samo sto ja otvoril vratata go videl sin mu (mojot drugar) kako lezi na podotmrtov opkruzen so krv,a ogledaloto skrseno i od togas tatko mu na mojot drugar ne prozborel...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Eve vi edna prikazna za mojot drugar ne e laga:
Mojot drugar sakase da proveri dali krvava marija postoj i taka toj zel 2 svekji upalac i brasno gi postavil dvete svekji po edna od dvete strani ( leva i desna ) na podot frlil malku brasno go zel upaljacot gi zapalil svekjite i 3 pati rekol "Krvava Marija izlezi" taa se pojavila vo ogledaloto vo toj ist moment ogledaloto se skrsilo taka narecenata zena Marija (Krvava Marija) mu gi izvadila ocite i mu go izgrebala liceto,no pred toa da se sluci mojot drugar viknal mnogu glasno viknal i potoa padnal. Vo toj moment tatko mu izlegol od spalnata soba i vlegol vo veceto da vrsi nuzda i voda da se napie (po navika) samo sto ja otvoril vratata go videl sin mu (mojot drugar) kako lezi na podotmrtov opkruzen so krv,a ogledaloto skrseno i od togas tatko mu na mojot drugar ne prozborel...

Член од
18 јули 2011
Мислења
58
Поени од реакции
20
Lele vcera sto mi se desi. Vlegov vo vece prvo so upaleno svetlo i zatvorena vrata i kazav 'krvava marija izlezi' i nisto ne se desi. Posle nekoe vreme vlegov vo vece, no ovoj pat ja ostaviv vratata otvorena i svetloto ugaseno i rekov taka tripati i sega dali deka malce mi bese strav mi se pricini kako zad mene da ima nekoj ili sto neznam. Vratata deka se zatvara ako ne se potpre so nesto i zatoa ja potprav so kantata. Vo momentot koga mi se vide toa, poglednav nadole i vidov deka kantata e na krajot na vratata a jas ja staviv vo sredina. Togas nogata ja staviv pred vrata i koga poglednav vo ogledaloto (deka bese temnica, edistveno svetlo bese sto gorese od mojata soba) ocite da mi bea pomodreni mnogu i kako da mi tecese krv od ustata. Mnogu se usplasiv, neviknav, tuku odma pobegnav. I vikam na postarata sestra sto mi se desi (deka ja i ona sme povekje povrzani nego so pomalata sestra, i se si kazuvame) i ona mi vika mozno e deka se pojavila krvavata marija. Posle pred da si legnam, site si legnaa, a postarata sestra sedese na kompjuter, vo deckata sto go imame. Sakav da odam vo vece zasto sekogas pred da legnam odam, i, prvo go uklucuvam svetloto, pa ja otvaram vratata, vleguvam vnatre i samo sto zatvaram vrata svetloto pocnuva da gasi-pali na sekundi. Si rekov sigurno ke pregori svetloto. Sednuvam na solja i svetloto potpolno se gasne i ne se pali pak. Mene togas mi tekna pred nekolku casa sto vidov vo ogledaloto i pocnav na cel glas da se deram "ne me ubivaj!!!". Doagjaatmajkami i postarata sestra i majkami mi se dere sto se deram ko nezdrava nokeska i se vraka da si legne vo krevet. Svetloto bese ugaseno,da, i sestrami me prasuva sto napraviv vo vece pola cas. Jas zacudeno ja gledam i i vikamsamo sto vregov nema ni 3 minuti pominato i sestrami mi vika sigurno sum zaspala vo vece. O.O ova si go zapisav vo dnevnikot sto mi desi. Imam i drugi slucki napisano ali drug pat ke vi gi kazam.[DOUBLEPOST=1402136050][/DOUBLEPOST]Isto taka ja imam sonuvano nekolku pati

Marchelo93

Дипломиран Џаболебар
Член од
10 јули 2011
Мислења
1.931
Поени од реакции
1.998
Не ти е срам на 17 години вакви глупости да тропаш?:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom