- Член од
- 28 март 2015
- Мислења
- 5.428
- Поени од реакции
- 11.338
Ништо, ја сум од другата страна.Хорда, Dishwasher Mechanics, поранешниот Male Supremacy
Ништо, ја сум од другата страна.Хорда, Dishwasher Mechanics, поранешниот Male Supremacy
Доста очигледно стана дека активижн откако "се спои" т.е. ја купи близард, сите ресурси и технички потенцијал зема и го префрли на нејзините игри а тотални аматери оставија да работат на игриве од близард. Отприлика и во ист период сите игри нагло почнаа да пропаѓаат.Од како почна activision да се межа во одлуките на blizzard пропаѓа конпанијата.
Мислам дека проблемот беше што воведоа рокови и често ги менуваа за да имаат побргу профит што претходно беше незамисливо во близард, излегоа многу контен креатори на Диабло и ВОВ со изјави и интервјуа.Доста очигледно стана дека активижн откако "се спои" т.е. ја купи близард, сите ресурси и технички потенцијал зема и го префрли на нејзините игри а тотални аматери оставија да работат на игриве од близард. Отприлика и во ист период сите игри нагло почнаа да пропаѓаат.
issue got solvedСето ова менување на емоции, слики, НПЦ е што и да е, не ми е грижа во секој случај. Но, однесувањето на играчите во играта е дозволено да попушти веќе една деценија без никаква регулатива или интервенција на модераторот и тоа треба да се пром speed test ени. Вие не треба да бидете во можност да бидете воспалителни во трговски разговори цел ден, секој ден без никакви последици. Не треба да можете да го преплавите со разговор за политика. Нема место во и showbox грата. И, се разбира, малтретирањето околу играчите во конкурентни простори како што е М+ треба да се реши