kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
је да не е ова блам состанок, ама е БЛАМ и тоа невиден
ја прва год на факс, ..... на предавања гледам една, се гледаме и ... си кажавме здраво (се знаеме од порано). гледам позната ми е. и така .... да речеме една недела. потоа малку поактивна ни беше комуникацијата, у стилу забелешки, нејаснотии и сл. и така еден ден, појма немам што ми текна, стоиме у ходникот на факс, јас она и уште една колешка. и завршивме со размената на инфо и јас ја прашувам "да не ти текнува од кај се знаеме? "
аууууууууууууууу, леле луѓе да знаете што ме снајде. шамар, вртење и си отиде. јас, појама немам што ме снашло. си ја мислам кај ја згрешив. и така после некое време успевам да разберам дека ми била бивша. аууууууууу блам луѓе, блам. ама после си се утешив со на кумановското "какво јебавање-такво сеќавање"
но како поука, НИКОГАШ повеке не прашав девојка (ако ми е позната се разбира) од каде се знаеме
ја прва год на факс, ..... на предавања гледам една, се гледаме и ... си кажавме здраво (се знаеме од порано). гледам позната ми е. и така .... да речеме една недела. потоа малку поактивна ни беше комуникацијата, у стилу забелешки, нејаснотии и сл. и така еден ден, појма немам што ми текна, стоиме у ходникот на факс, јас она и уште една колешка. и завршивме со размената на инфо и јас ја прашувам "да не ти текнува од кај се знаеме? "
аууууууууууууууу, леле луѓе да знаете што ме снајде. шамар, вртење и си отиде. јас, појама немам што ме снашло. си ја мислам кај ја згрешив. и така после некое време успевам да разберам дека ми била бивша. аууууууууу блам луѓе, блам. ама после си се утешив со на кумановското "какво јебавање-такво сеќавање"
но како поука, НИКОГАШ повеке не прашав девојка (ако ми е позната се разбира) од каде се знаеме

конечно девојче со апетит и шо не изводи, и се ќе беше во ред ама у брзањето кога се испомачка со сусам мајонез кечап , на чело коса, гледа народ срамота викам дај да ја забришам малку, земав дискретно свиткана салвета пружам рака накај неа таа кога виде кога напраи еден дак фејс , ( нај веројатно мислеше дека сакам да ја залапам, а кој нормален би се лапал со сендвичи во рака и полна уста )

. Јас па малер голем как и секој пат, там фино лепо на рецепцијата кажаа ни касно е дечки, последнио филм почна у 10 саато. За малко сме закаснеле 

. Shetnja niz grad tamu - vamu dojde ruchek
. Kjuti najdov eden eftin motel, ideme tamu, bam soblakanje drapanje and bullshit i teknuva na lepoticava deka treba da ide do toalet, ahh.. dobro, ajde, kje pochekam. Pominuva edno vreme, se budam sabajle ja sam, sum zaspal chekajki ja, MULE
Толку ме иритираше тоа што негде после третиот состанок ги преземав работите во мои раце и почнав исклучиво ја да ги плаќам сметките. Не само што не му пречеше, туку и му одговараше. А јагодата врз шлагот беше кога еднаш ме посоветува да и оставам бакшиш на келнерката пошто била многу љубезна
jas patiki farmercinja i majcka odam...tipot izleva od bus so buket cveke
) sednuvame fino lepo jas si poracuvam on isto i covekot odma pocinje muabet kako ima golema kuka ama snajka fali vo nea da rodi vnuci da imat negovite za sto da se raduvat
go prasuvam uste kolku ima slobodno vreme do negovata " rabota koja ceka da se zavrsi" i mi veli eeee abe SRCKA toa ti e fraerska stapica za sostanok...a da? fala so mi rece....