D
Deleted member 53418
Гостин
Наградно прашање; како се борат против криминалот ликови кои самите се генератори на криминалот?...
Се имаат сами убедено дека не се такви они
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наградно прашање; како се борат против криминалот ликови кои самите се генератори на криминалот?...
Како која? Иста како и досега - штетник, паразит и глодар на државен буџет.Уште едно наградно прашање (ми тргнаа денес прашањава...); што се случува со Македонски политичар, кога ќе се врати од „студиска посета„ во САД?...Која е/ќе биде неговата улога штом се врати во земјава а уште повеќе, ако фати (или го „инсталираат„ на) некоја политичка позиција?...
Уште едно наградно прашање (ми тргнаа денес прашањава...); што се случува со Македонски политичар, кога ќе се врати од „студиска посета„ во САД?...Која е/ќе биде неговата улога штом се врати во земјава а уште повеќе, ако фати (или го „инсталираат„ на) некоја политичка позиција?...
......Како која? Иста како и досега - штетник, паразит и глодар на државен буџет.
Togash e certificiran lopov shto si ja znae rabotata ( tenderi, isparuvanje debeli sumi...)
Nema kaj niv nematerijalnu i neparicni sredstva. Se se topi ili vo forma na pari ili drugi blagodeti ( tenderi, odmori....!)......
Автоматски споено мислење:
Да, точно, кога се парите во прашање.
А што се случува со „непаричните„ и нематеријалните вредности, како предмети за распродажба?...
Автоматски споено мислење:
Чисто „онака„, колку да се знае кој владее со СМДСРДСССМ и со „севернава„:
Нема лабаво!...
urime se ovie, go nosat nivoto na trgovija so organi na novo nivo