Блам држава

Уште едно наградно прашање (ми тргнаа денес прашањава...); што се случува со Македонски политичар, кога ќе се врати од „студиска посета„ во САД?...Која е/ќе биде неговата улога штом се врати во земјава а уште повеќе, ако фати (или го „инсталираат„ на) некоја политичка позиција?...

Уште едно наградно прашање (ми тргнаа денес прашањава...); што се случува со Македонски политичар, кога ќе се врати од „студиска посета„ во САД?...Која е/ќе биде неговата улога штом се врати во земјава а уште повеќе, ако фати (или го „инсталираат„ на) некоја политичка позиција?...
Како која? Иста како и досега - штетник, паразит и глодар на државен буџет.

Togash e certificiran lopov shto si ja znae rabotata ( tenderi, isparuvanje debeli sumi...)

Како која? Иста како и досега - штетник, паразит и глодар на државен буџет.
......
Автоматски споено мислење:

Togash e certificiran lopov shto si ja znae rabotata ( tenderi, isparuvanje debeli sumi...)

Да, точно, кога се парите во прашање.
А што се случува со „непаричните„ и нематеријалните вредности, како предмети за распродажба?...

Чисто „онака„, колку да се знае кој владее со СМДСРДСССМ и со „севернава„:

Нема лабаво!...

Последно уредено:
......

Да, точно, кога се парите во прашање.
А што се случува со „непаричните„ и нематеријалните вредности, како предмети за распродажба?...

Чисто „онака„, колку да се знае кој владее со СМДСРДСССМ и со „севернава„:

Нема лабаво!...
Nema kaj niv nematerijalnu i neparicni sredstva. Se se topi ili vo forma na pari ili drugi blagodeti ( tenderi, odmori....!)

Screenshot_20230912-172459_Chrome.jpg

Секако е нерелевантен фактор, т.е. бескорисен лик. Освен да повторува нечии одлуки и да биде држач за чаршафи, друго не знае. :icon_lol:

Screenshot_20230912-173031_Chrome.jpg

Вака на ист начин мораше да се отстапи салата Борис Трајковски за да ја употребува ОБСЕ. Сè ќе отстапат, меѓу кои и нивните мајки, само за нивните западни господари.

Она што беше совршено јасно уште при самата „провала„ за сомнително договорените патиша, за Христијан да ти било „шокантно„...:facepalm:

Паааа...се чини дека според нашите „експерти„ кои ги пишуваат учебниците, сексот и сексањето ќе бидат најважната работа во животот и животниот успех од генерацииве кои растат во “растур-систем„ општество.

Н не случајо низ медиумите веќе се појавуваат жалби дека денешните генрации немаат работно-комуникациски вештини...ама не е тоа битно, битно е сексањето во „проширен обем„,.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom