Блам држава

Не биди премногу критички настроен кон ликов; ем ги знаеме негојте длабокоумни мислечки способности, ем знаеме од кого и за што/со која цел е поставен за „в.д. премиер„...мислим...прав наследник од неговиот претходник...

Edniot sin magistar, drugiot ziv i zdrav neka e, bi rekle kaj nas.

Na strana neserioznost, ova e se poveke od evidentno kaj Al Kaeda, edniot brat diler ili ubica, drugiot minister ili nekoe direktorce, tretiot vo Anglija so beloto. Ako postoi cetvrt, togas preduzimac najverojatno. Sablonot e toj, i prilicno zagrizuvacki.

... не за друго, мрзам некој кој лаже без разлика на која страна, без разлика во која ситуација, барем извлечија ситуацијата и не лажи, ќути!

...така да, до каде е тужбата за која јавно ја вети Арсовска?

... не за друго, мрзам некој кој лаже без разлика на која страна, без разлика во која ситуација, барем извлечија ситуацијата и не лажи, ќути!

...така да, до каде е тужбата за која јавно ја вети Арсовска?

Што има тета Данела сработено во/за Шкуп, а што не го заприметувам?...:unsure:

Да не знае човек дали да плаче или да се смее..
Гротескна случка, невообичаена дури и за земјите од Третиот Свет!
Дното како и обично го држи дпСне со изјава како “ми нисмо одавде, ми смо са Марса”

Последно уредено:

Полека Матеја, на мавај толку со стапот по глупата комуњара.
И ја коа идам да си купам продукти за палачинки влечкам со мене 20тина новинари бе, онака, нека има.
Добро е што идентификувавме која е единствената разлика меѓу Северна Кореја и Македонија, таму нема да можеш да прашаш, али изглеа се друго исто е. А типов е жив доказ дека каков народ таква држава си е валидно, тука слеп води слеп, ама ајде глумиме држава и туркаме некако, бар уште некое време.

tipov momentalno go stiti biznisot so fotovoltaici na negoviot kum Paunco, zakonski izmeni i se ostalo, so kogo zaedno se pravea nesposobni za vojska koga bea vo precedatelstvoto na sds, gajle mu e za se drugo, da se izdrzi do Noemvri da se zavrsi kompletno toj proces, kolku sakame da plukame i se cudime, Oliver pocna da gostuva po site televizii, definitivno broj edn zaednicki kandidat momentalno za evropskiot pat i blok, kako miluvaat da se dozivuvaat i vikaat megjusebe.

Не можам да се сетам зашто (јас) би гласал за Оливер...:coffee:
Газоглавиот не крие дека комуњарата ќе оди на избори во предизборна коаЉиција сос шќиповите, оти им е јасно дека сами, се-де-се-то ќе бидат изметени на следните избори...

Promenata na vlasta (vo smisol na ke gi kaznime na izbori) ne znači i podobro utre, podobra idnina... Eve pred godina i polovina imavme lokalni izbori na koi ubedliva pobeda imaše opozicijata, vlasta beše kazneta od narodot, groto od gradonačalnicite na vlasta se zamenija so gradonačalnici od opozicijata i što dobivme. Deneska godina i pol posle tie izbori imame danbeter ponesredeni, ponečisti, zapusteni i zapušteni i glaven grad i opštini, naselbi, sela... ama bitno ete promeni imalo, nova vlast !

Promenata na vlasta (vo smisol na ke gi kaznime na izbori) ne znači i podobro utre, podobra idnina... Eve pred godina i polovina imavme lokalni izbori na koi ubedliva pobeda imaše opozicijata, vlasta beše kazneta od narodot, groto od gradonačalnicite na vlasta se zamenija so gradonačalnici od opozicijata i što dobivme. Deneska godina i pol posle tie izbori imame danbeter ponesredeni, ponečisti, zapusteni i zapušteni i glaven grad i opštini, naselbi, sela... ama bitno ete promeni imalo, nova vlast !

mrsh be gomno edno komunjarsko.

Неџат ќе оценува проекти :D

Дното како и обично го држи дпСне со изјава како “ми нисмо одавде, ми смо са Марса”
Не те разбирам.
Мене ми личи како ВМРО да го критикува МО поради настанот.
Ништо невообичаено.

Не те разбирам.
Мене ми личи како ВМРО да го критикува МО поради настанот.
Ништо невообичаено.
Страв ми е да не ме направи @kano комуњара :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:

Шала настрана, 8,12 години беа одговорни за истите тие училишта! Одговорност што негде паднал таван, или што некаде сеуште има училишта со кров што прокиснува, па децата седат со кофи сред училница кога врне.. имаат подеднаква одговорност со сдСсм!

Преку такво ми е кога ќе ги чујам(а обично избегнувам и не сакам да ги слушам) како власта е крива за се во државава..!
Доста време и они беа власт. Исти с*ања правеа и они. Не паднаа од Марс па да се прават нс тошо како да немаат никаква одговорност!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom