Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Ау ја се извинувам, страшна грешка сум напраил шо сум те стаил у исто друштво со другиве, ти не сакаш да праиш дискриминација, ти сите би ги кршел од маање. Еве уште еднаш ти се извинувам, се надевам ќе ми простиш...Кај виде во мој коментар да посочив дека е циган па затоа заслужил...
Инаку, нека ја нападне некој физички сестрати а ти викни полиција, чекај да дојде, нек го повикаат во полиција на разговор, па нека му поднесат кривична пријава, па нека го осудат со добар адвокат на условно, па потоа нега го тужи сестрати за штета и ке го добие која штета најверојатно никогаш нема да ја наплати, бидејќи нели ти знаеш да ги користистиш придобивките на цивилизацијата...
Јас не сестрами, сум бил во ситуација во автобус да гледам како ( по некоја случајнст циган) нападна рандом жена која прв пат во живот ја гледам зошто му кажала да не ја гура, мојата рекција незнам дали била во духот на цивилизациските вредности наречени СУД и КАЗНА, но последицата беше циганот исфрлен од автобус на сред автопат ваљда со лесни телесни повреди... пак да сум во иста ситуација вероватно пак ке изреагирам исто.
Изглеа у различна цивилизација живееме, ја у 2021, ти у 2021 пне...
Него да те прашам, ти не си нешто правник?