Блам држава

И животните почнаа да бегаат од Македонија.

Автоматски споено мислење:

И животните почнаа да бегаат од Македонија.
Ште добијат одма ЕУ пашапорт...

Да се потсетиме на СЈО и Катица Јанева, правна институција за блам на Македонија!

crr-2-.jpg

... прва виолина на СЈО (и другите две виолини), со проневерени милион евра народни пари, осудена и затворена, поради добро однесување како затвореник која не била затворена во ќелија зашто била работно ангажирана како библиотекарка во Идризово, па си добила дополнително право на викенд одмор на слобода, а богами и годишен одмор на слобода,

482002594_661693416422813_4269921996558045476_n.jpgkatica-janeva.png

при што експертот по правни науки не можела да одмара, па за време на заслужен одмор од затвор, пак работела во адвокатска фирма „Јанев“, а богами по испушената заслужена работна цигара, пак се враќала во затворот за отслужување на казната, арно ама и таму не можела да седи само, па давала инструкции на Јавното обвинителство за предметите што биле дел од Специјалното јавно обвинителство (СЈО) ги доставила повторно во судска пракса :kuracc:

...со овој потег, женава не само што не отслужува затворска казна, туку си игра курташак со државата, власта и со правосудниот систем, а посебно со напатениот македонски народ, ни срам ни перде, жив егземплар како тоа студенти прелетуваат на факултетите и онака паднати од Марс добиваат важни државни функции и како заштитени мечки добивајќи ветер во грб да ја дотолчат Македонија и македонскиот народ!
... и што е најтрагично И' СЕ МОЖЕ :Кезец:

никогаш незаборавената нејзина акција со папагалски имитиран речник „Отвори, отвори, отвори!

е сега ќе си оди, кој ве ебе :kezec:

На ред е новиот Јавен обвинител, дали ќе има правда, на сета ова неправда?

На ред е новиот Јавен обвинител, дали ќе има правда, на сета ова неправда?
Мислиш дека вмровецот Савески ќе донесе правда? Досега се покажа како одличен партиски послушник, ги исполни сите партиски задачи. Сите до една!

Мислиш дека вмровецот Савески ќе донесе правда? Досега се покажа како одличен партиски послушник, ги исполни сите партиски задачи. Сите до една!
.. јас ништо не мислам, делата ќе покажат што мислат тие, јас само пишувам тоа што поминало да не се заборави и дека е селективно неправдично спрема други затвореници!

... а кои партиски задачи ги исполнил, ако си запознат изнеси ги!

Ова одамна ми е јасно.
... не е во ред да селектираш зборови во друг контекс, биди муж, а не пичка, напишав во контекс на изнесеното, а не општо дека „ништо не мислам“ вакви ниски кај другите не кај мене, селектирај со кого и како цитираш!

... не е во ред да селектираш зборови во друг контекс, биди муж, а не пичка, напишав во контекс на изнесеното, а не општо дека „ништо не мислам“ вакви ниски кај другите не кај мене, селектирај со кого и како цитираш!
Самата си напиша дека ништо не мислиш. Твои зборови. Не рече дека немаш мислење во однос на зададената тема односно контекст, туку дека ништо не мислиш. Дури и натаму да ти се чита реченицата, излегува дека си записничар, наратор, раскажувач, како и да е, а тоа дека ништо не мислиш си останува на сила. Башка употреби две точки, наместо три, значи нешто сум те збунил. Или изнервирал. :smirce:

Или почни да мислиш или поумешно формулирај си ги речениците, друго немам што да ти кажам. :toe:

Самата си напиша дека ништо не мислиш. Твои зборови. Не рече дека немаш мислење во однос на зададената тема односно контекст, туку дека ништо не мислиш. Дури и натаму да ти се чита реченицата, излегува дека си записничар, наратор, раскажувач, како и да е, а тоа дека ништо не мислиш си останува на сила. Башка употреби две точки, наместо три, значи нешто сум те збунил. Или изнервирал. :smirce:

Или почни да мислиш или поумешно формулирај си ги речениците, друго немам што да ти кажам. :toe:
Со еден збор спамер.

.. јас ништо не мислам, делата ќе покажат што мислат тие, јас само пишувам тоа што поминало да не се заборави и дека е селективно неправдично спрема други затвореници!
...последен пат ти реплицирам со мој текст кој ти е неразбирлив, мислев дека си коректен член, но се излажав, ете и тоа се случува, не сум кремче на жалост да дискутираш нормално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom