- Член од
- 16 јули 2021
- Мислења
- 860
- Поени од реакции
- 1.627
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... да не се заборави, кој тоа осудува, за што осудува жена со патолошка бременост, дотичната обвинителка гаќите и беа влажни од толку уживање при дрското и арогантното читање на пресудата, однапред одредена казна,
... да не се заборави дека дотичниот кричер до денес се уште е во Уставниот Суд, Уставен судија, немам коментар за неправдата и кој тоа ја чува недопирливата Кацарска Добрила!
... се е во ред постигнувањето може и на човечки начин, ама ваква жена со ароганција, злоба, невиден лик на жена, а не пак на судија, без гордост, мајчинство, емпатија, како да е на егзекуција на палење на вештерката Гордана, ни инквизиција не и’ е рамна на односот кон бремена жена, осудена за што?А што мислиш, како се постигнува „вертикален кариерен напредок„ во „нашата земјата„ ако не си и‘ по мерак на власта?
Е ми не таа појава „од вчера„?...
Се надевам дека нема ни да се заборави кога една притвореничка од случајот „Пајажина“ го загуби бебето во притвор!
... да не се заборави, кој тоа осудува, за што осудува жена со патолошка бременост, дотичната обвинителка гаќите и беа влажни од толку уживање при дрското и арогантното читање на пресудата, однапред одредена казна,
... да не се заборави дека дотичниот кричер до денес се уште е во Уставниот Суд, Уставен судија, немам коментар за неправдата и кој тоа ја чува недопирливата Кацарска Добрила!
... се е во ред постигнувањето може и на човечки начин, ама ваква жена со ароганција, злоба, невиден лик на жена, а не пак на судија, без гордост, мајчинство, емпатија, како да е на егзекуција на палење на вештерката Гордана, ни инквизиција не и’ е рамна на односот кон бремена жена, осудена за што?
... па уште седи на фотеља во Уставен суд, не било уставно покачувањето на 1000 ден на пензионерите, не можам да пишувам ми иде да пишувам најлоши зборови, ми излезе видеото случајно, па плукнав на мониторот, ЈЗК, не знам како пензионерите не дигнале бунт против овие нејзини намери !
A во нашата...... обвинителите паѓаат од смеење кога ќе се сетат дека заборавиле некого во притвор.Ама тоа во некоја друга држава, не во „нашата„...
– Донесен е со преговори на четирите најголеми партии, со гаранција од ЕУ и од САД.