Black Mirror

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
тешко дека секој ќе се согласи за овие листи, ама во едно може да се согласиме сите - најголемо дно од епизода е Arkangel :)
Paaa edno pola Makedonija sto ima obsessive compulsive disorders zaradi parental control ne se slaga so tebe :)))

Paaa edno pola Makedonija sto ima obsessive compulsive disorders zaradi parental control ne se slaga so tebe :)))

Пола македонија се јавувачи на утрински емисии, така да не верувам дека толкав аудиториум има black mirror у државава :D

Незнам сепак вкус е во прашање ама таа епизода не е black mirror material, како да се изразам.
Плус, релтивно е "мека".
Ова е мое доживување, ќе пробам да го апдејтирам муабетот и ќе бидам политички коректен...
"сите се согласуваме дека Аркангел е една од 3-те најлоши епизоди" ... Може вака? :D

Пола македонија се јавувачи на утрински емисии, така да не верувам дека толкав аудиториум има black mirror у државава :D

Незнам сепак вкус е во прашање ама таа епизода не е black mirror material, како да се изразам.
Плус, релтивно е "мека".
Ова е мое доживување, ќе пробам да го апдејтирам муабетот и ќе бидам политички коректен...
"сите се согласуваме дека Аркангел е една од 3-те најлоши епизоди" ... Може вака? :D
Indirektno zborev :D majka i na devojceto proba da e Balkan parent, devojcevo instantno skrena a sakase samo da bide radoznal teen sto ke proba sve vo budalite godini :D

WALDO беше најглупа бе

ми се допаѓа на кај отиде дискусијава
xD

ќе се родат многу лоши епизоди
xD

Одлично, имаш ептен јака серија и единствена дискусија која ја има за истата е која епизода била најлоша :popce:

Одлично, имаш ептен јака серија и единствена дискусија која ја има за истата е која епизода била најлоша :popce:
Пеер, единствена? Сега почнаа таа дискусија. И е далеку од единствена.

Ја почнав вчера, супер што има по неколку епизоди на сезона. Првата епизода е супер, од старт на тешки срања те става да размислуваш. Втората е добра, само беше предолга, можеле да скратат 15 минути, третата послаба али сепак добра. Од втора сезона првата епизода е океј, ме потсеќа на Outer Limits. Втората исто веќе видено, оваа епизода најмногу ме потсети на нешто од Twilight Zone, ми делува дека и цела серија ќе биде како современа верзија на Twilight Zone, со идеи и технологија поблиска и повозможно прифатлива за нас. Ми прави ќеиф и што не е амерички блокбастер серијава.

Waldo е тапа.

Па британска е :) И нема потреба да даваш оценки, сите сме ја гледале, супер е ;)

ги изгледав сите епизоди за 2 дена, и San Junipero и Hang the DJ беа ептен добредојдени во цела таа мрачност....дефинитивно една од најбавните и најдосадните епизоди е Crocodile, али какви емоции сум почустувал во финишот на епизодата не можат да се опишат...кога кажаа полицајциве дека го убила бебето, а било слепо, срцево ми се скрши, за кога открија дека со хрчакот ќе видат кој е сторителот, почнав хистерично да се смејам и да ракоплескам како некоја будала...:ROFLMAO::ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom