Бјело дугме во Метрополис Арена - 25.10.2008

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За карте у претпродажба знае некој нешо ???

Сега-засега немам нигде прочитано за карти.

Метрополис мислам дека не собира многу људи а пак многу сакаат да ги слушнав во живо па затоа треба побрзо да се најде карта:wink:

[zEUs];1737444 напиша:
Метрополис мислам дека не собира многу људи а пак многу сакаат да ги слушнав во живо па затоа треба побрзо да се најде карта:wink:

Метрополис собира “само“ 10.000 луѓе што мислам дека ќе биде доволно. Многу луѓе нема да одат на овој концерт поради тоа што Дугме нема да бидат во правиот состав.
Штом Метрополис успеа да ги собере сите квази клабери и позери вчера ќе може и да ги собере сите фанови на Белото Петлајче. :helou:

Колку собира Метрополис Арена знае некој?Иначе треба да го прават концертот на стадион да собере повеќе луѓе али...!!!

Колку собира Метрополис Арена знае некој?ж

прочитај во постот над твојот. инаку тоа е бројка за стоење бидејќи сметам дека е глупо да седиш на ваков настан :) :helou:

Кој будала ќе седи кога ќе запее Бебек"Тако ти је мала моја кад љуби босанац":pos2:!

само нека ми објасни некој што е тоа метрополис арена, кај се наоѓа, колку е голема, дали е на отворено(претпоставувам - не)

само нека ми објасни некој што е тоа метрополис арена, кај се наоѓа, колку е голема, дали е на отворено(претпоставувам - не)

тоа е уствари првата хала на скопскиот саем само реновирана и модернизирана од пред 1-2 години. :helou:

А карти само во Скопје ќе может да се купет или ќе можит и Охрид да си купам??

[zEUs];1739858 напиша:
А во Тетово ?! :vozbud:

у тетово брат, ќе побараш у Rock, таму обично Моцо ги набавува од скошје, само иди порано да прашаш и ја ќе идем денојве!

ми кажаа дека има карти во продажба и дека се 1000 ден. точно ова? :raz:

у тетово брат, ќе побараш у Rock, таму обично Моцо ги набавува од скошје, само иди порано да прашаш и ја ќе идем денојве!

Ае кој ќе земеш пиши, да идем и ја да зеем:wink: со нетрпение чекам да идем :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom