Бјело дугме во Метрополис Арена - 25.10.2008

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Bijelo Dugme se zivi eks yu legendi...i jas go procitav toa vo utrinski vesnik ama ne sum bas siguren bidejki na turnejata vo 2005 so goran bregovik rekoa deka toa ke im bide posledna turneja obedineti zaedno so bebek tifa i islamovik...ako dojdat ke odam 100 % a sigurno tifa i islamovic nema da peat pesni od divlje jagode..se ke bidat hitovi od bijelo dugme

Изгледа не си прочитал дека БАТ не собрале доволно финансиски средства од последната турнеја,и сега ќе пејат пак...

Bijelo Dugme se zivi eks yu legendi...i jas go procitav toa vo utrinski vesnik ama ne sum bas siguren bidejki na turnejata vo 2005 so goran bregovik rekoa deka toa ke im bide posledna turneja obedineti zaedno so bebek tifa i islamovik...ako dojdat ke odam 100 % a sigurno tifa i islamovic nema da peat pesni od divlje jagode..se ke bidat hitovi od bijelo dugme
Во претходните концерти од турнејава пееле песни и од Д.Ј., така да мислам дека нема да направат исклучок. Знам дека ќе дојдат од разни форуми шо читам (форуми за Дугме).
Последно шо прочитав е дека концертот што требесе да се одржит вчера во Ќустендил, се откажал за сабота (27. 09) поради лошото време.

Мислам дека од 1-2 Октомври ќе почнат да даваат реклами на ТВ за нивниот концерт,кој пееле песни претежно од Бијело Дугме,а Ален пеел и нешто од Дивје Јагоде...ако дојдат ќе биде лудооооо!

Мислам дека од 1-2 Октомври ќе почнат да даваат реклами на ТВ за нивниот концерт,кој пееле песни претежно од Бијело Дугме,а Ален пеел и нешто од Дивје Јагоде...ако дојдат ќе биде лудооооо!
Alen izpea "motoooriii motoriiii, mo to ri" :) i jako bese, :vozbud: site peavme, bese veliko :) koncertot stvarno bese bezplaten , skoru 4 saata .... naslada :)
Jas doagjam i vo Skopje, i ke sledm ovaa tema , ako ima promena da znam, kakva ke e cenata, prv pat gi vidov ... ne propustam vise

Чудно сеуште нема реклами а е 1 Октомври,секогаш пред некој концерт се најавувало 20-25 дена однапред:toe:

Имам планови да одам, да прашам Карта колку се плаќа и дали се плаќа и дали има организиран превоз? мене битно ми е за картата и ако се плаќа колку се плаќа ?

Ке има ли реклами на телевизиите , организација за превоз , има ли казано некои детали или само се знае дека ке се во Скопје.:helou:

25 Октомври али не е официјално...Дали некој ја знае официјалната веб страница на Дугме?

Имам планови да одам, да прашам Карта колку се плаќа и дали се плаќа и дали има организиран превоз? мене битно ми е за картата и ако се плаќа колку се плаќа ?
Прашав нешто?
ке знае некој !? :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom