В
Вори
Гостин
Па затоа јас цело време се трудам да пишам дека не се Дугме, туку БАТ...
Нема врска,важно пејачите од Дугме се без Брегович...Иначе Петар од кај знаеш дека со сигурност ќе дојдат во Скопје?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па затоа јас цело време се трудам да пишам дека не се Дугме, туку БАТ...
Во претходните концерти од турнејава пееле песни и од Д.Ј., така да мислам дека нема да направат исклучок. Знам дека ќе дојдат од разни форуми шо читам (форуми за Дугме).Bijelo Dugme se zivi eks yu legendi...i jas go procitav toa vo utrinski vesnik ama ne sum bas siguren bidejki na turnejata vo 2005 so goran bregovik rekoa deka toa ke im bide posledna turneja obedineti zaedno so bebek tifa i islamovik...ako dojdat ke odam 100 % a sigurno tifa i islamovic nema da peat pesni od divlje jagode..se ke bidat hitovi od bijelo dugme
Многу јасноИзгледа не си прочитал дека БАТ не собрале доволно финансиски средства од последната турнеја,и сега ќе пејат пак...
Alen izpea "motoooriii motoriiii, mo to ri"Мислам дека од 1-2 Октомври ќе почнат да даваат реклами на ТВ за нивниот концерт,кој пееле песни претежно од Бијело Дугме,а Ален пеел и нешто од Дивје Јагоде...ако дојдат ќе биде лудооооо!
Прашав нешто?Имам планови да одам, да прашам Карта колку се плаќа и дали се плаќа и дали има организиран превоз? мене битно ми е за картата и ако се плаќа колку се плаќа ?