Кога нема дома ништо за јадење може да ја посетувам темата, за да ми се згади и од јадење и од живот и од се....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Телешки/Воловски иам јадено на неколку наврати (и пржени и на скара).. Добри беа...јагнешки тестиси ......
Efikasna dietaКога нема дома ништо за јадење може да ја посетувам темата, за да ми се згади и од јадење и од живот и од се....

I ja sakav toa da napisam. Od jadenjata na nasi prostori toa mi e najgadno, najodvratno..Пивтија
и ја изеле едната грпкаАбе оваа...камила е ? многу е мала за камила....:O
-а и без глава еЕ добро бе мајка му стара, биваше да ти го прочитам мислењето за време на пиење??? Ми се згади од глувциве....да си е**ш векотКОРЕЈСКО ВИНО
Станува збор за вино од глувци кое е специјалитет во Кореја и Јапонија, познато како „здрав тоник“, а оние што го пробале велат дека има вкус на нафта.
Прегледај го приврзокот 42308
Начинот на кој се произведува ова вино е навистина морбиден и грозен,колку што е суров!
Прегледај го приврзокот 42309
Додека сеуште непрогледани бебиња,глувчињаТА СЕ одземаат од нивните мајки,живи се оставаат во оризово вино и се оставаат да ферментираат.За да биде искуството уште по морбидно,глувчињата не се вадат од шишињата и пијалокот се сервира со нив! Кхмм...НАЗДРАВЈЕ НЕКА ИМ Е! Дали би пиеле нешто такво?
Прегледај го приврзокот 42310

Да,многу греота за штетници.Ќе видиме дали ќе збориш вака кога ќе ти влезат во амбар и на житото мамата ќе му ја расплачат.До кај стигна светов..... гревота за убиените животни...., а тие што го произведуваат ова се дефинитивно скренати.
Не зборам за змиите и за инсектите, туку за зајчињата и пилињата, па дури и за глувчињатаДа,многу греота за штетници.Ќе видиме дали ќе збориш вака кога ќе ти влезат во амбар и на житото мамата ќе му ја расплачат.