Битолска собиранка 25.02.2012, кафе бар Данте, 21.00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
And not a single fuck was given that day...

Добро е што има копирање на глупа англиска фраза, оти ако мислиш ќе се повредиш.
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 15:31 ---
И ја сум за воз, одавна се неам возено, а и филинг ми е. :)

Моит, моит. (y)
Моит моит до Могила после ќе ја читате лектирата Возот в снег :icon_lol:.

3 часа. Ама по ова време среќа е и ако стигнеш воопшто со воз :pos:
За ова време железничкиот сообраќај е најсигурен, далеку посигурен од возење кола на Плетвар... :)

За ова време железничкиот сообраќај е најсигурен, далеку посигурен од возење кола на Плетвар... :)
Mхм и возот ќе се расипе еднаш на Рајко, втор пат на Богомила и трет пат Гостиражни :pos: Треба со сабајлечкиот да тргнеш за да стасаш вечерта, што си е сигурно сигурно си е :pos:

Mхм и возот ќе се расипе еднаш на Рајко, втор пат на Богомила и трет пат Гостиражни :pos: Треба со сабајлечкиот да тргнеш за да стасаш вечерта, што си е сигурно сигурно си е :pos:
Ако се расипе на Рајко неам гајле, имам викендичка таму :pos:

идам и јас,а ке гледам да го кандисам и јове(плавио високио)

Ако можам би дошол.....ама како отпадник ќе бидам бе вие сите се познавате :pos:
А ако иди Ацид тогаш поголеми се шансите да дојдам. Да го видам неговото височество во живо :pos::pos: А ако има некоја форумџивка (по можност модераторка) па тогаш се најголеми шансите да дојдам.(y)

Ако можам би дошол.....ама како отпадник ќе бидам бе вие сите се познавате :pos:
А ако иди Ацид тогаш поголеми се шансите да дојдам. Да го видам неговото височество во живо :pos::pos: А ако има некоја форумџивка (по можност модераторка) па тогаш се најголеми шансите да дојдам.(y)

Пријателе никој со никој не се познава... или процентот е многу мал немој да му ја мислиш

Пријателе никој со никој не се познава... или процентот е многу мал немој да му ја мислиш
Видјет чемо........само некако се зголемува бројот ќе треба поголема локација да најдиме :)

мене ме интересира дали ќе дојде тој админо шо ме банирал 45 дена....

мене ме интересира дали ќе дојде тој админо шо ме банирал 45 дена....
Ти броиш, јас не. Стварно биднаа 45 дена? :)
Ќути, да не биднат 100 до собиранката, па да прославиме и љубилеј додека сме сите таму... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom