Битолска собиранка 25.02.2012, кафе бар Данте, 21.00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас се извинувам што не присуствував ама последно прочитав дека собиранката се откажува а сега гледам дека сепак не се откажала, навистина се надевав дека ќе се организираме подобро не знам зошто сите откажаа јас без заинтересиран до крај меѓутоа последно прочитав дека нема ништо да има и излегов баш ми е жал што не дојдов. Јавно ви се извинувам за моето неприсуство чисто дојде до недоразбирање
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 01:17 ---
Пропадна собирот еј :pos::pos: Шо народ ќе бевме ваков никаков......
Џиш сега нова собиранка некаде почеток на Април ко ќе е потопло ќе има и прилепчани,скопјани итн итн ќе се соберат луѓе. Вака со овие не е да си имаш работа

Баш ми е жал што оваа беше последната порака што ја прочиват и понатаму не знаев што се случува :D

И го изигравте ли? :icon_lol:
Пиши ги сите кој дојде, кој излага за да ги банираме следен пат од вакви теми :))

Бевме само јас, Џиш и мкд Владе. На Брокер ќе му ги искршам џамојте на куќата дека не дојде, онака како на комшија. Другото се педерчиња...

:)

Бевме само јас, Џиш и мкд Владе. На Брокер ќе му ги искршам џамојте на куќата дека не дојде, онака како на комшија. Другото се педерчиња...

E Абадон а баш ќе ти се јавував и си викам шо да се јавувам се откажа и излегов и гледам дека сепак нешто сте направиле.... ајде ајде ќе те барам деновиве некако да се извадам барем за џамојте :D

Чисто да провериме да не се случува само во Скопје истото :icon_mrgr:
Џиш од Битола по најголемите снегови дојде и си замина во 6 утрината. Чисто да споменам да не се заборави :)

И го изигравте ли? :icon_lol:
Пиши ги сите кој дојде, кој излага за да ги банираме следен пат од вакви теми :))
се знај кој се луѓе од збор.
тројца тројца што му плаќаш, петка си поминавме.
не е битно квантитет туку квалитет.
а за другите кажа абадон!

Јас се извинувам што не присуствував ама последно прочитав дека собиранката се откажува а сега гледам дека сепак не се откажала, навистина се надевав дека ќе се организираме подобро не знам зошто сите откажаа јас без заинтересиран до крај меѓутоа последно прочитав дека нема ништо да има и излегов баш ми е жал што не дојдов. Јавно ви се извинувам за моето неприсуство чисто дојде до недоразбирање
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 01:17 ---

Баш ми е жал што оваа беше последната порака што ја прочиват и понатаму не знаев што се случува :D
Оу фак.....се извинувам бро (y)

Лет 3 и неговите фамозни најави за појавување.
Џиш денес е за 100 евра побгат... пошо прежалени ми беа.
Требаше да прифатиш кладба бе. ем ќе се појавевме двајцата, ем ќе го кренев нивото на собиранката, ем ќе си купев после нови чевли со парите

Требаше да прифатиш кладба бе. ем ќе се појавевме двајцата, ем ќе го кренев нивото на собиранката, ем ќе си купев после нови чевли со парите
Е шо требаше да напрам? Ти кажав убо, појави се, имаш 100 евра. Поинаку како да прифатам, незнам. Ти си ги покажа парите, така да ај сеа дај ги да те видам...

Е шо требаше да напрам? Ти кажав убо, појави се, имаш 100 евра. Поинаку како да прифатам, незнам. Ти си ги покажа парите, така да ај сеа дај ги да те видам...
Нешто линк до тоа званично кажување?

Нешто линк до тоа званично кажување?

Ај во 100 евра дека ќе се појави?

Ај. А ако не се појави? Миле китич ќе ми дај 100 евра?
Доволно? Или требаше на сато да напишам дека давам 100 евра ако дојди Лет3?

Доволно? Или требаше на сато да напишам дека давам 100 евра ако дојди Лет3?
Се немаш ти изгледа кладено во животот. Се вели “Да!, имаш кладба“ или “Прифаќам кладбата“ Види како јас те прашав “Имаме кладба“ одговор - немаше

Се немаш ти изгледа кладено во животот. Се вели “Да!, имаш кладба“ или “Прифаќам кладбата“ Види како јас те прашав “Имаме кладба“ одговор - немаше
Ај пошо си постар, по твое нека биди. За друг пат, си знам.

Ај пошо си постар, по твое нека биди. За друг пат, си знам.

Клај цела титула бе
постаро, паметено, бистро, убаво, начитано, ентелигентено, секси, деликатесно, работливо, елоквентно, градско дете

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom