Битолчанки, свестете се!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Локација
најчесто дома, освен ко ќе сум излезен...
Сурфајки по нет. ја најдов оваа слика. Се однесува на битолчанки кои го имаат носето кренато до небо. Баш ме интересираат вашите коментари.
kampanja_3.gif

Се надевам авторот на сликава нема да се лути што ја користам, сепак ова е за општо-Битолско добро :)

Знаачит, да сумираме: Појќе клецкање, помалку по корзо скитање.

Хаха живо те заинтересира (ма богами и мене) нели Џиш :) епа нека спуштат носињата и помалку со грците.

иначе ја има сликава во дневна доза сеир ама заслужува посебна тема.

А машките појќе да се удвараја, да не останат со куро в раце? (простете на речникот).

Машките се удвараат, ама женските во градо глумат лудило или се кренати ептен, па поради тоа и машките се плашат па не се удвараат сите. Прочитај го аберот, ќе разбериш.

:pos::pos::pos: Јако е ова аберов еј........!!!!!!! Ајде Битолчани активирајте се!!!!! А и вие женските,вратете се малку(ако вистина сте толку кренати),дајте им малку надеж на машкиве од Битола, да не ви дојдеме ние од другиве градови!!!! :pos::pos::pos:(се шалам!!!)

xaxaxaxa
ova vazi i za skopje...
sade pufli
:)
У Скопје, слабо пуфли, ама шмизлииииииии, со лопата да ги ринеш.

И да, сликава заслужува посебна тема.

Росоњерка заслужува ЗЕЛЕНКО, затоа што прва ја најде :wink:

хахахах, ме изнасмеа :) добра фотка:lollipop:

хаха, ол ју нид ис лав, од Џон Ленон шо го утепаја :)

Немојте да се свестите Битолчани супер сте аа за тие што се попаметни и со размислуваат појке нормално друг град и нема да седат со пуфлите на кафе на широк сокак

Extra_bt море ти се читаш што пишиш или не?
Па за пуфлите е муабето..
Тамарче шо поќе да останат со куро в раце чупо ти матуфа си или каква си?
Па сите Битолчанки кренати, пуфли, се клецат со Грците а Битолчани по Долнио Парк и кај Сато немат шо да прат или одат со некоја глумат кремци низ кафичи колку да не се збора низ Корзо и низ градо дека се педери. :pos2: :pos2: :pos2:
Ајде сега поправајте ми граматички грешки :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom