Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЕКСКЛУЗИВНО ! Дочек на Новата 2014 година, пред куќата на Лет3!!
Прва вечер
- седење на чименто - 15 евра
- седење на столче - 35 евра
Втора вечер
- седење на чименто - 15 евра
- седење на столче - 35 евра
и во баро ќе биди толку,а вавилон 1500 ми се чини. За на плоштад некоја "ѕвезда" наша вероватно,а сто посто и глумецо ќе излези да кажи нешто,каде без него
http://setaliste.com.mk/zivot/3769-vandalski-skandal-vo-bitola
аххахаах Рочи најак. Шала на страна срамота е ова шо се дешава. Чоекот многу се занесва и незнам до кога ке се толерира. Беше и притвор и пак излезе и на фотелја пак директор и пак се занесва глуми шериф
Тоа не е вандалски скандал туку подвиг на еден Храбар Човек, кој се бори против угнетувањето. Зошто тој да плаќа, а јас да неплаќам? Господинот Авдал Акифи е позитивен пример за сите
Еве како за настанот извести ТВ Орбис:
http://tvorbis.com.mk/index.php/ves...ja-iskrsil-rampata-vandalski-skanal-vo-btiola
Тој храбар човек по некоја случајност е првиот човек на ДУИ во Битола и е директор на битолската пошта исто по партиска линија. Претходно беше афтолимар колку што се сеќавам. Па сега ти види кој го земаш за позитивен пример. Пошто повеќето неговата храброст ја гледаат во тоа што е прво Албанец, после висок функционер на ДУИ. Едните ке земат повеќе сила пошто нели никој ништо не му можи, другите ке си ќутат пошто не се Албанци па за таква лудост ке наебат гадно.
По мое овој треба да биди казнет експресно за пример на другите за да не му падне на некој друг некоја ваква генијална идеја. Така да јас сфаќам дека имаш проблем со паркинзи и топлификација и што ли знам уште не, ама сепак бирај на кој му се восхитуваш и каква постапка оправдуваш.
Зошто да биде казнет?По мое овој треба да биди казнет експресно за пример на другите за да не му падне на некој друг некоја ваква генијална идеја. Така да јас сфаќам дека имаш проблем со паркинзи и топлификација и што ли знам уште не, ама сепак бирај на кој му се восхитуваш и каква постапка оправдуваш.