Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
ЕКСКЛУЗИВНО ! Дочек на Новата 2014 година, пред куќата на Лет3!!
Прва вечер
- седење на чименто - 15 евра
- седење на столче - 35 евра
Втора вечер

ЕКСКЛУЗИВНО ! Дочек на Новата 2014 година, пред куќата на Лет3!!
Прва вечер
Втора вечер

А пијачката не ограничена?

Император е 1 300 со неограничена пијачка.

Инаку кој ќе пеј на плоштад?

и во баро ќе биди толку,а вавилон 1500 ми се чини. За на плоштад некоја "ѕвезда" наша вероватно,а сто посто и глумецо ќе излези да кажи нешто,каде без него

Јас Арена ќе одам 1300 е без пијачка само јадење. Инструментал ќе бидат таму :)

и во баро ќе биди толку,а вавилон 1500 ми се чини. За на плоштад некоја "ѕвезда" наша вероватно,а сто посто и глумецо ќе излези да кажи нешто,каде без него

еве ги примерите

1466269_693972460626918_1319957734_n.jpg

1454659_377494525729459_1387708123_n.jpg

1503919_377494535729458_313178648_n.jpg

Ако не беше дозволено да се постира ова се извинвам :D

нека го покрие местото и нека го нареди со неговиот “бекатон“ :tapp:

“од риба имало малце“ - нека оделе на други места,па сите битолски риболовци се пренасочија во грција и таму трошат пари наместо да риболоват во наши региони,заради оваа негрижа што се води кон битолскиот ревир години наназад.

тука може да се направи мини резерват,овие го затрупуваат со шут.........

Oдете побрзо во Sport Vision дури е отворено, убај попусти имат само денес :)

Море јеј Битолчани срекна нова,луѓе како сте како си поминавте шо има шо нема дај кажете цела година да ни е насмеана со љубов здравје и многууууу пари

http://setaliste.com.mk/zivot/3769-vandalski-skandal-vo-bitola

аххахаах Рочи најак. Шала на страна срамота е ова шо се дешава. Чоекот многу се занесва и незнам до кога ке се толерира. Беше и притвор и пак излезе и на фотелја пак директор и пак се занесва глуми шериф

http://setaliste.com.mk/zivot/3769-vandalski-skandal-vo-bitola

аххахаах Рочи најак. Шала на страна срамота е ова шо се дешава. Чоекот многу се занесва и незнам до кога ке се толерира. Беше и притвор и пак излезе и на фотелја пак директор и пак се занесва глуми шериф

Тоа не е вандалски скандал туку подвиг на еден Храбар Човек, кој се бори против угнетувањето. Зошто тој да плаќа, а јас да неплаќам? Господинот Авдал Акифи е позитивен пример за сите
Еве како за настанот извести ТВ Орбис:
http://tvorbis.com.mk/index.php/ves...ja-iskrsil-rampata-vandalski-skanal-vo-btiola

Тоа не е вандалски скандал туку подвиг на еден Храбар Човек, кој се бори против угнетувањето. Зошто тој да плаќа, а јас да неплаќам? Господинот Авдал Акифи е позитивен пример за сите
Еве како за настанот извести ТВ Орбис:
http://tvorbis.com.mk/index.php/ves...ja-iskrsil-rampata-vandalski-skanal-vo-btiola

Тој храбар човек по некоја случајност е првиот човек на ДУИ во Битола и е директор на битолската пошта исто по партиска линија. Претходно беше афтолимар колку што се сеќавам. Па сега ти види кој го земаш за позитивен пример. Пошто повеќето неговата храброст ја гледаат во тоа што е прво Албанец, после висок функционер на ДУИ. Едните ке земат повеќе сила пошто нели никој ништо не му можи, другите ке си ќутат пошто не се Албанци па за таква лудост ке наебат гадно.
По мое овој треба да биди казнет експресно за пример на другите за да не му падне на некој друг некоја ваква генијална идеја. Така да јас сфаќам дека имаш проблем со паркинзи и топлификација и што ли знам уште не, ама сепак бирај на кој му се восхитуваш и каква постапка оправдуваш.

Тој храбар човек по некоја случајност е првиот човек на ДУИ во Битола и е директор на битолската пошта исто по партиска линија. Претходно беше афтолимар колку што се сеќавам. Па сега ти види кој го земаш за позитивен пример. Пошто повеќето неговата храброст ја гледаат во тоа што е прво Албанец, после висок функционер на ДУИ. Едните ке земат повеќе сила пошто нели никој ништо не му можи, другите ке си ќутат пошто не се Албанци па за таква лудост ке наебат гадно.
По мое овој треба да биди казнет експресно за пример на другите за да не му падне на некој друг некоја ваква генијална идеја. Така да јас сфаќам дека имаш проблем со паркинзи и топлификација и што ли знам уште не, ама сепак бирај на кој му се восхитуваш и каква постапка оправдуваш.

Настрана дали е албанец или од дуи на човекот треба да му се честита и е потполно во право а тоа што нема да одговара е друго прашање но сепак е добар пример дека со вакви инциденти односно со изразување на граѓанска непослушност може да се одговри односно да поедноставам на сила да се одговри исто со исла друго чаре нема на ова што некоја фирма и општинските власти му текнало да напаѓаат за паркинзи од пред шестина години а тие сега само ги исртаа и ставија знаци па ај сега плаќај и земај арач од народот !Втора работа не има дечкото само проблем туку секој нормален човек треба да има рпоблем со пракинзите се разбира освен партиските пиуни на кои не му смета ништо во државата !Трета работа погоре споменав тој филм дека ќе биде експресно казнет нема да го видиш и човекот ќе биде ослободен и со денешната неговоа изава може да се виде дека ќе излезе чист па и најдобар пример тие е тоа што пред 6 кучина(полицајци) вчера го кршел терминалот а тие гледале а да беше некој друг смртник ќе беше притвор во истито момент ..Од ова само може добро да излези и на тој праконг да нема рампи ...

п.с.Инаку кога сме кај паркинзите гледам сега дечките(вработените) на Г.П. се олабајле па и на бесплатните 15 минути и кога не се поминати си ставаат предупредувања и те регистрираат и опоменуваат за да работата дури енкој вака не ги изработи , жалам што и таа куќучката не му ја искршил барем да беше компелтно задоволството :D

Зошто да биде казнет?
Затоа што се спротивставил на угнетувањето?
Треба да бидат казнети тие што ставаат рампи. Кој ги тераше да стават рампи?
Тие треба да бидат казнети.
Тие што велат вие ќе паркирате без пари, а вие ќе плаќате.
Тие што казнуваат без закон и на тој начин печалат.
Тие што го ограбуваат сопствениот Народ
Ама тие немаат ниту срам, ниту перде
Па кога ќе слушнам многу ја сакале Македонија.
Како не им е срам?
Тие што ги понижуваат и малтретираат своите сограѓани.

@Смрт за зони и пајак воз. @goran16ta

Утре ако тој или некој кој се инспирирал од неговот дело а припаѓа на друга етничка заедница реши да направи нешто што тој мисли дека не му е по кеф, а оди посебно во ваша штета тогаш да ве видам дали ке му ракоплескате и ке му се восхитувате.
Не се работи тука само за паркинзи, било што да му засметало тој така ке постапел пошто си зел за право дека е над законот и дека во оваа држава тој може да прави што сака. После ке се чудите и ке кукате дека не плаќале струја а не им ја исклучвале, не плаќале данок, не давале фискални, кај нив не одделе инспекции. Е па затвори го и осуди го ескпресно како за пример па другите пред да решат да се прават шерифи нека се подзадумат малце дали следниот пат ке поминат така лесно, пошто вака си велат абе ајде шо ни можат, шо сакаме ке прајме.
А вие му се восхитивте и му аплаудирате дека зел и ја рушил рампата на паркингот и тоа за вас е добро дело, пошто не ви било по кеф. Не му било него до плаќањето нити до парите, туку кој се тие ( било кој) него да му наплаќаат нешто. Финтата е знаете бе кој сум и што сум јас, сега ке видите.
Сега дали сте толку кусогледи или појма немам што ви е финтата, ама денес ке биди рампата, утре ке биди вашата кола( ако се сеќавате за гостиварецот) после нешто друго и така се додека им се дава за право.
Така да продолжете да му се восхитувате како Робин Худ да е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom