ragazza
Adorable
- Член од
- 3 јуни 2005
- Мислења
- 2.870
- Поени од реакции
- 30
Gurman si e gurnamфио напиша:”Буре” во чаршијата.
Nivnoto sirenje vo furna vredi edna poseta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gurman si e gurnamфио напиша:”Буре” во чаршијата.
Nivnoto sirenje vo furna vredi edna poseta
Batistuta напиша:Битола е кул, ама треба мала промена во ноќниот живот. Мислам дека недостасуваат дискотеки онака со танчерки што ќе работат до 5 саат сабајле. Инаку кафичите и ноќната шема до полноќ е добро организирана.
Jimmy напиша:Како во Битола што има шема нема никаде во Македонија.
Каде ќе видиш нон-стоп полни кафичи....
Имам шетано и во Прилеп,Охрид,Ск,ама ниукаде нема толку народ како во Битола во Сабота од 12-15ч. на кафе. По широк Сокак е лудница,можиш да се видиш со сите.
Секој град си има своја шема и убавина ама Битола е нешто посебно. Кој можи обавезно нека дојди. :mist:

Е тоа е она што ужасно ми пречи во кој и да е град во Македонија, уништувањето на традицијата. Секаде се уништува „душата” на старите градски амбиентални вредности кои одумираат. Не е само со Битола случајот таков, и во Охрид се повеќе влегува некој медитерански крајбрежен стил, како среде средоземно море да си а не во Охрид среде балканското копно, А Скопје не ни вреди да го спомнувам во приказнава.dragan_ns напиша:Mi veli eden Bitolcanec e ...brate sega vo nasava Bitola, pobrgu ke najdes "GIROS" nego Chkembe-chorba .Aj ..ne pojdov vo bezistenot, tamo mozda bese poinaku. Golema guzva be brat.Ubo...Ubo ..bese na sirok sokak...Za Bairon nemav vreme, tro muzika da poslusam, za ich pari.

Mandrak напиша:Е тоа е она што ужасно ми пречи во кој и да е град во Македонија, уништувањето на традицијата. Секаде се уништува „душата“ на старите градски амбиентални вредности кои одумираат. Не е само со Бирула случајот таков, и во Охрид се повеќе влегува некој медитерански крајбрежен стил, како среде средоземно море да си а не во Охрид среде балканското копно, А скпје не ни вреди да го спомнувам во приказнава.
Тоа е тоа, старите градски амбиетални вредности се за жал осудени да ја загубат војната со таканаречените „модерни“ трендови во градежништвото и стопанството. Умре шармот...![]()
najubav grad e spored mene i ne e tocno deka vladee haos.ne se slozuvam so to. Ima mn .ubavi mesta da se posetat pokraj kaficite ,prosetkite niz sirok sokak vredi da se vidat starite zacuvani gradbi,i se razbira saat kulata i heraklea(linkestis)