BOJ@N
Штрумф Текнувало
Навистина била некогаш ама денес не е ништо повеќе од провинција и слепо црево.Битола од секогаш била втора престолнина на македонскиот народ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Навистина била некогаш ама денес не е ништо повеќе од провинција и слепо црево.Битола од секогаш била втора престолнина на македонскиот народ
Се спремам да го посетам македонскиот „несуден главен град“ на два-три дена, па битолчани кажвајте шо има, како има, што не смее да се пропушти во Битола?
Све е поскапеноДенес и кафето поскапи за 10 денари сите кафичи преку ден,(картелско здружување)
Иначе во Битола се знае дневна шема низ корзо на кафе, место во кафичите ретко да има па посебно ако е убо времето не се надевај, прошетка во паркот и тумбе кафе, ако имаш кеф по антики тркнии до хераклеа , ако си кефлија по планини појди до молика да ги напумпаш белите дробови и да се рекреираш, за после полноќ ноќен живот Позитив ,Расчекор, Лектира...
Работи ама не е то шо бешеAбе па и ти за 10 денари, не сум скопјанец јас, да се жалам за 10 денари, секако идам да потрошам некој денар. Значи како шо си мислев стандард шема е Широк Сокак и дискотекиве. Кажи ми, имаше некоја дискотека Инфинити, уште работи таа?
Све е поскапеноДенес и кафето поскапи за 10 денари сите кафичи преку ден,(картелско здружување)
Иначе во Битола се знае дневна шема низ корзо на кафе, место во кафичите ретко да има па посебно ако е убо времето не се надевај, прошетка во паркот и тумбе кафе, ако имаш кеф по антики тркнии до хераклеа , ако си кефлија по планини појди до молика да ги напумпаш белите дробови и да се рекреираш, за после полноќ ноќен живот Позитив ,Расчекор, Лектира...
Ова стварно без мајтап во Ин и Гт не поскапило??? Мене келнеро гламур ми рече сегде поскапило и шо прашав по луѓе ми рекоја дека кафичите на корзо сите поскапиле,вклучувајки го и Ин...Брат оди во ИН не е поскапено, оди во ГТ 40 со 50 денари е ... оди кај било надвор од Широк Сокак ... Па ќе видиш како ќе се подзамислат за поскапувањето шо е неосновано, зошто давачки имат по 0.5 денари плус по кафе а поскапват за 10.
Воедно да го поздравам Бобо и цел кафич ИН ... тие се за народот ... се надеваме ќе издржат на притисоко и нема да поскапат
Ова стварно без мајтап во Ин и Гт не поскапило??? Мене келнеро гламур ми рече сегде поскапило и шо прашав по луѓе ми рекоја дека кафичите на корзо сите поскапиле,вклучувајки го и Ин...
ГТ поскапи и 50 со 60 е кафето, а ИН уште не е поскапено.
абе кој е газда на Ин ? игор или друг некој ? гледам овај бобо некој си го спомнувате што е тој менаџер таму ?ГТ поскапи и 50 со 60 е кафето, а ИН уште не е поскапено.