JOE
Пелистер Битола
- Член од
- 31 март 2007
- Мислења
- 3.030
- Поени од реакции
- 625
- Локација
- Bitola
- Веб-сајт
- forum-ckembari.cjb.net
Чоек пазефф,, ама стварно пазефф, некревај на телефон шо демек тие поважни ти се од мене хаххахахха абе каадеее 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еми не мој цела ноќ да дремат на улица луѓетоДобро дали не ја погодив вечерта или секогаш е слабо во петок во Расчекор? Полупразна дискотека (Инфинити ни толку немало), а Широк Сокак после 1,30 живо пиле немаше.
Иначе да ги пофалам во кафе Dante, капучиното беше мераци...
Толку од мојата кратка посета кај Конзулите.
Инфинити иживеано е веке никој не му оди мада дискотеката според мене е најспремна во Битолава,ама се зависи и од луѓето шо ја водат,иначе ако ти беше да најдиш полно место за после полноќ требаше да одиш во Позитив мада некад разбрав праеле проблеми т.е не пуштале ако не си редовен или така нешто,а за на Широк Сокак незнам шо очеквате да прат луѓето после 1саато та е шемата и налето до толку сато се врти по корзо и после секој си брка работатаДобро дали не ја погодив вечерта или секогаш е слабо во петок во Расчекор? Полупразна дискотека (Инфинити ни толку немало), а Широк Сокак после 1,30 живо пиле немаше.
Иначе да ги пофалам во кафе Dante, капучиното беше мераци...
Толку од мојата кратка посета кај Конзулите.
Лектира шо бери двајца без тројца внатре ?Лектира се поќе и поќе ми се бендисва. Тапа се луѓето шо не одат.
Битола град со класа што да се збори веке...најубавите луѓе се во БТ!!!Bitola... to e![]()