Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки барам некое инфо за изучување на англиски јазик

споделете каде има курсеви !!!

Дечки барам некое инфо за изучување на англиски јазик

споделете каде има курсеви !!!
Jас знам за Студиорум во пелагонка 2 на 3 или 4ти спрат. Најстаро училиште за англиски. Од искуство супер е таму. За цена можи да е повисока ама прашај си.
линк

Студиорум едно-фала њу јоркер

ако знај некој уште некое нека чкртни

некам да брзам сакам да го одберам најдоброто

Студиорум едно-фала њу јоркер

ако знај некој уште некое нека чкртни

некам да брзам сакам да го одберам најдоброто
Јас одев во Малиот Принц порано и не беше лошо т.е. зависи шо професорка ни се годеше. Се наоѓаше над Симбол на Широк Сокак, а сега мислам дека е некаде кај поштата.

Од сите прошетани
малиот принц
биг бен
волшебно сонце
мегасофт
студиорум

малиот принц имаше најдобра понуда со 130 часа за 8000 денари+многу фер коректни и супер узслужливи
Онака јас да си кажам :D

Видете какви дебили некултурни ни го водат градот. Ова се луѓето што одлучуваат за Битола.:facepalm::facepalm:
И после се чудиме зошто ни е доведен градот на ова ниво.
Ова се случува на седница на советот на општина Битола.
Срамота.

И јас да добивав плата за седење, да не праев ништо друго освен да се заебавам со народот како шо ќе ми дојди, да не важеа никакви закони за мене, и згора на се вртоглаво да се богатам секој ден... И мене душата ќе ми се смееше ко на оваа позади :rolleyes:

Во 2017 Битола .....
Битола ќе се грее на парно најдоцна до 2017 година
http://www.build.mk/?p=40012
Компанијата „Енергосистем“ од Скопје работеше на инфраструктурниот проект за вреловодот и вреловодната дистрибутивна мрежа. Должината на транспортните вреловодни цевки ќе изнесуваат 12,5 километри, и тоа од излезот на термоелектраната до планираната препумпна станица во Битола. По должината на вреловодот ќе биде овозможено поврзување на населбите Новаци и Логоварди преку примопредавателни пумпно топлински станици, како и поврзување на стакленици. Од препумпната станица во Битола ќе се разгранува дистрибутивната мрежа низ целиот град, која треба да ја доставува топлинската енергија до битолските домови.
Инаку „ проектот“ ќе чини 66 500 000 евра
http://www.build.mk/?p=30516
Дали чупево е замешано во оваа работа?

Последно уредено:
Мамето мамичосано да му ебам се на локалната самоуправа
па дали е можно бре луѓе бре во 21 век конзулски град ,,втор,, во МК по големина да нема еден помочан затворен базен да нема,еден ебан стадион за фудбал бе да нема,една спортска сала бе да нема,едно кино како шо доликува да е едно кино,да нема една велосипетска патека да нема еден современ опремен музеј да нема една една салам дискотека да нема еден планинарски дом а пелистер ни е во центарот на градот па уште напраја да се наплаќа да нема да нема да нема абе да ГИ СНЕМА мамето нивно бе.
Каде е овде логиката?
Сето ова го нема и за тие шо гласале не само за мене и шо е муабетот демек нив не му треба сето тоа горенаведено а?
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom