Битката на жените

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Divide et impera.

Збунити непријатеља.

Сите жени на кладааа :vozbud:

Бада, каде си заедно контроверзност да предизвикуваме? :)

Не, таа никогаш не мисли, таа и верува на нејзината женска интуиција која никогаш ја нема изневерено. :3:

Вајстина воскресе :)

Шо мислиш мистик, ќе дојде ли ден ние да имаме свои битки? Тестисносни војни?

Ајде ве жени и девојки нема проблем повелете, од сега па натаму.

Вие идете у војска и бранете ја државата
вие ќе останете да умрете ако има бродолом а нас ќе не спасат
вие плаѓајте влезници за нас во дискотека и частете не
и нема веќе girl night
вие тепајте се ако нас не нападне некој
вие трпете ги срањата на шефот кога сте усрале нешто а ние ќе праиме слатка невина фаца како да не сме криви
ит натаму.

Ја сваќате поенатат нели!

Ајде ве жени и девојки нема проблем повелете, од сега па натаму.

вие плаѓајте влезници за нас во дискотека и частете не
вие тепајте се ако нас не нападне некој

-Одат во војска се пријавуваат и во некои примери многу се поздрави и поспособни од некои машки. Тоа е факт.
-Колку пати ми се десило девојката да части,и влезници и пиење. Нема страм тука,финансиите се битни.
-Со една моја бивша,дојде еден мене да ме тепа уште пред јас да го удрам девојката му се нафрли со боксови и со мартинки да го тепа:):)

Така да кога ќе видиш некад се бољи од нас.:smir:

Јас како женско изглеа сум го пропуштила делот со причините за борбата на нашиот пол. Мајке ми не ми се јасни. Би била благодарна ако некоја од напатениве припаднички на женскиот пол ми каже што конкретно на нив, исклучиво поради полот ,им е ускратено? Не ги пуштаат на факултет?Не им даваат право на глас? (без примери од Зимбабве, Тунгузија, Ирак и слични земји, фала однадапред).
Пошо вака кога зборите дури апстрактно за некоја неодредена битка потсеќате на Дон Кихот кој се бори со ветерниците. Сте биле за еднаквост и слобода-онда кажете кај конкретно ви е ускратена за да не звучи се ко празна парола од типот јас сум голем хуманист, јас не ги делам луѓето и слични NGO срања.

Ништо не Ви е ускратено. Се што правиме ние,правите и Вие, и обратно.
Освен некои работи кои природата ги дала,но како што бива со помош со медицината и тоа се решава.

Нема повеќе разлики.

-Одат во војска се пријавуваат и во некои примери многу се поздрави и поспособни од некои машки. Тоа е факт.
-Колку пати ми се десило девојката да части,и влезници и пиење. Нема страм тука,финансиите се битни.
-Со една моја бивша,дојде еден мене да ме тепа уште пред јас да го удрам девојката му се нафрли со боксови и со мартинки да го тепа:):)

Така да кога ќе видиш некад се бољи од нас.:smir:

5 od 100 пати не се рачуна.

Плсу муабетов не е за кој пол е подобар туку друго е поенатата.

Па ете брат,кажуваш нешто безмислено.
Пример на селекција одат околу 30 регрути и од тие 30 има само 1 женско. На крајот женското го примаат и само уште 5 машки.Тоа е секогаш така.
Така да примерот за да одат во војска не смее повеќе да го употребуваме за потсмев, и да правиме сеир.

Исто така и са тепањето што го спомна. Кажими секое машко рипа да си ја брани девојката? НЕ.:)
:smir:
Ноу хард филингс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom