Бисери oд училишни денови

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
А ретардиран е? Зш не е убо да му се смеете ако е ретардиран.

Ако не е ако е таков неписмен еби му мајката,иди не се смej:pos:

Ако е ретардиран не требало да го запишат во средно заедно со другите ученици и воопшто не е во ред да си пукате сеир на него.Ако не е со хендикеп удри народе на сеир.

Еве еден бисер од кај мене на училиште:
Еден другар доцни за на час(под скали, во "пушалната" е) и го оправдуваат појде во вц ќе се врати одма.По 5 минути се враќа и професорката го прашува кај беше?Ами онде надвор јадев уште:pos2::pos2::pos2:.Среќа не му пиша неоправдан.

Еве уште еден бисер:
Тест англиски сите сериозни решаваат и на сред тест така сите концентрирани едно дете го гледа саатот и се дере:Леле 5 и 20 е Лети веќе почнала!Нормално на заебанција го кажа тоа, ама после ни тест се виде ни ништо.

To be continued...

Корн кое е тв дете...

А ретардиран е? Зш не е убо да му се смеете ако е ретардиран.

Ако не е ако е таков неписмен еби му мајката,иди не се смej:pos:

Не е ретардирано такво е од малечот еве од него оште такво ..

Во 6 одделение нели на крајот на учебната година се потпишуваш име и презиме и тој дојде на ред и се потпишал на мешто Орце Батев тој се потпошал ЕМИНЕМ ..:pos2::pos2::pos2:Вриснале цела стаја таму ....
тогаш само ЕМИНЕМ знаел да пишува сега се учил ВанкоЕдно да пише и вика кога ке ме скорнат ак ми кажат как се викаш ке кажам ВанкоЕдно ..:vozbud::pos2::pos2:

Еднаш во 8мо одд одам до дуканот го гледам и сега се нервире го прашувам шо му е он вели абе на сите ташната им теже на мене ич не ми теже само 1 книга носам ојде зема ја наполни камења и срекен беше камења ташната му тежеше :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ај утре ако можам и слика ке искарам од детево .. Поз:salut:

Седиме на час по математика и една школска доцни од „пушална“, влегува на час и профката и вика:
-Леле не ми се оправдувај, мирисаш како МОНОПОЛ. :tapp:

videte ja ovaaa:
Vleguvam na 4as po angliski kasnev se razbira:pos2:i vleguvam so da vidam dva klasa vo eden 60 deca wao i na profesorkata i vikam profesorke vie ste bile svetski covek
i ona radosna mi vika zosto be kole i vikam imate glava kako globus:pos2::tapp::D:D
i mi vika kole sloboden si ne te zapisuvam odi na kafe pls izlezi:)

ednash so eden skolski od bogdanci i frlivme klupa od vtori sprat niz prozor lol ludnica beshe

vo osnovno mi predavaa samo 7-9 neznam to4no nastavnici
a bev tepan od site :( c c c c imase nastavnici so me tepaa samo so kje me vidat

ednash za da me oslobodat lazev deka umrel drugar od leukemija hhhhh
i dva dena ne bev na uciliste se shetav niz grad
a po nekoj den imase roditelska i majka mi vide vo dnevnikot osloboden poradi smrten slucaj :D:D:D:pop:

Не е ретардирано такво е од малечот еве од него оште такво ..

Во 6 одделение нели на крајот на учебната година се потпишуваш име и презиме и тој дојде на ред и се потпишал на мешто Орце Батев тој се потпошал ЕМИНЕМ ..:pos2::pos2::pos2:Вриснале цела стаја таму ....
тогаш само ЕМИНЕМ знаел да пишува сега се учил ВанкоЕдно да пише и вика кога ке ме скорнат ак ми кажат как се викаш ке кажам ВанкоЕдно ..:vozbud::pos2::pos2:

Еднаш во 8мо одд одам до дуканот го гледам и сега се нервире го прашувам шо му е он вели абе на сите ташната им теже на мене ич не ми теже само 1 книга носам ојде зема ја наполни камења и срекен беше камења ташната му тежеше :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ај утре ако можам и слика ке искарам од детево .. Поз:salut:

:pos: :pos: ајде чекаме слика :vozbud:

Чисто информативно, македонски што оценка имаш?

ednash za da me oslobodat lazev deka umrel drugar od leukemija hhhhh
i dva dena ne bev na uciliste se shetav niz grad
a po nekoj den imase roditelska i majka mi vide vo dnevnikot osloboden poradi smrten slucaj :D:D:D:pop:

Брат без навреда ама дефинитивно не ти работи саатот
ме умре од смеење :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Еве извадоци од нашиот алмонах...

Од сите јас највеќе сум за во ВЦ, па не викам ништо.
На еден остров растеле гуштери.
Ништо не станува ништо и ништо не станува ништо.
Тапите агли се поголеми од правите, од 120 степени.
3 и 3 и два прста е 4.
Едниот надвор низ прозорецот,другиот низ џамот.
Прво одиме поединечно а потоа индивидуално надвор.
Колку тоа многу малку,ич не знаете.
Ќе бркаш петел во јуни.:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:

ова не е од училишните денови пошо се деси вчера кун 7 сатот на поручек негде ми се јавуват Emkaa и ми викат:Весна спијаш,дан те разбудив?(а јас не да спијав како бев во длабок сон влезена)
и така сонлива јас и викам: Не бе сеа станав:pos2:

Edna nastavnicka: Vie ste najloso oddelenie od celo oddelenie :nesvest:
Po francuski: Ke te zapisam kako nepristojno odnesuvanje vo kosata (eden skolski imase dolga kosa) :pos2:
Aj drugi koga ke mi tekne ke pisam :wink:

Еве извадоци од нашиот алмонах...

Од сите јас највеќе сум за во ВЦ, па не викам ништо.
На еден остров растеле гуштери.
Ништо не станува ништо и ништо не станува ништо.
Тапите агли се поголеми од правите, од 120 степени.
3 и 3 и два прста е 4.
Едниот надвор низ прозорецот,другиот низ џамот.
Прво одиме поединечно а потоа индивидуално надвор.
Колку тоа многу малку,ич не знаете.
Ќе бркаш петел во јуни.:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:

а тоа со петелот стварно бркаше еден другар, ми вика ела со мене ко одеше на продолжителна, појдов на мајтап и ко ке видам шо да видам му пуштија петел да брка во салата по физичко и ако го фати ке му пишат 2ка ако не ке треба да полага и го фати на крајот петелот некако

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom