Бисери oд училишни денови

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Na cas po delovno ja isprasuvaat edna drugarka i nesto zbroi nadvor od toa so treba i profesorkava vika:
-Aj zbori i kuti.

Кикс на професорка:
-искуцај го во ФОТОКОПИР и стави на портфолио
- Ана Каренина имала црна густа шишка

Седиме на прва клупа кај вратата и со другарчето до мене си прајме муабет. Наставникот не опоменва еднаш, двапати, после му скисна и вика
-Прва клупа надвор!!!!
Ние ја вадиме клупата надвор и се вракаме назад и Наставникот зачуден ни вели
-Абе оти ја извадивте клупата надвор?!
Ние наивно му викаме
-Па наставниче вие ни рековте прва клупа надвор :):):):):)

Кикс на професорката по хемија:
Ајде со првиот тест ќе го скршиме огнот

Шо е тоа данок у крв?
-Па им зимале порано крв од рука...
ШО Е НАЈТРАГИЧНО, НАЈГОЛЕМИОТ ”СЕЗНАЈКО”ГО КАЖА ОВА!-Гиге

Латински: Сите зборови се менуваат според правилата во четврта деклинација освен зборот домус што значи куќа, дом, знае ли некој зашто?

Димитар: Дома си е, што сака ке прави!

Латински: Добар ден деца, јас сум новата професорка по латински и ќе ви предавам латински.

Ова се случи денес:
Имаме математика и класната тму кажва нечто за тиаголници, а Јовица (мој соученик) не пестана да збора
Професорката вели:
Даден е триаголник Јовица!
Абе сум легнал од смеа, в лице му се смеев :):):):):):):)

Mu$tRiK:P напиша:
Седиме на прва клупа кај вратата и со другарчето до мене си прајме муабет. Наставникот не опоменва еднаш, двапати, после му скисна и вика
-Прва клупа надвор!!!!
Ние ја вадиме клупата надвор и се вракаме назад и Наставникот зачуден ни вели
-Абе оти ја извадивте клупата надвор?!
Ние наивно му викаме
-Па наставниче вие ни рековте прва клупа надвор :):):):):)

НЕ влегвај бе! Уствари скрати од тоа филмот!Овај гаф сигурно ти го има раскажвано некој чичо

sedam na chas i mi vika TINA matematika u 2ra DARIJAN kako se vikash JA IZLEGOF OD CHAS E DO TOLKU GLUPA ZENA NEAM VIDENO

НА АЛПИТЕ РАСТАТ ВИСОКИ ПЛАНИНИ-наставничката по географија во основно.

АуРоРа напиша:
НЕ влегвај бе! Уствари скрати од тоа филмот!Овај гаф сигурно ти го има раскажвано некој чичо
dosta be vishe vaka go sechesh detoto pa i chicho da mu go raskazual moze ubo mu e :pos: :pos: :pos:

Mali djokica nose mu na tatkomu svidetelstvo, i site mu se Edinici osven muzicko, i koga go gleda tatko mu toa mu vika neli te e sram more majmun site ti se edinici, a na tebe do peenje ti e dujdelo.

ova bratuchet mi mi go kaza pred 10 godini se desilo ova u orce sedele na chas i im kazala fizika u petok test iznendjenje

a muzicko u osnovno vika: Vo filharmonija se svirat dela samo od kompozitori :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom