Бисери oд училишни денови

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Се затрчувам трчаејки..:pos::pos:

Се затрчувам трчаејки..:pos::pos:

:pos::pos::pos:
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 19:42 ---
Една другарка изнервирана што се смееме како ненормални со уште едно девојче, се избацува:
НЕМОЈ ДА СЕ СМЕЕШ КАКО ШТО СЕ СМЕЕШ. СМЕЈ СЕ КАКО ШТО ТРЕБА ДА СЕ СМЕЕШ, СМЕЈ СЕ ПРИРОДНО. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
(Додека го пишував ова се кезев како нездрав сам) :pos::pos::pos:

Еххх колку глупости е имало во школо но еве еден од мене онака по заебан
Наставничката по географија вели местиците се помегу белци и црнци и јас кога се издадов ее не помегу црнци и белци леле хахахахах сум се скинала :D

Наставничката по географија вели местиците се помегу белци и црнци и јас кога се издадов ее не помегу црнци и белци леле хахахахах сум се скинала :D
искрено,ова е најзабеганата шега што сум ја слушнал

Во основно имавме една строга професорка по биологија, која секој ден ги испрашуваше тие што не учеа. И еднаш го станува еден другар и овој демек научил се' и таа го прашува : Наброј ги органите во системот за дигестија... И почнува тој, усна празнина, хранопровод, желудник, тенко, дебело црево, МАТКА....

Втора година средно, на час по македонски... имавме некоја лектира за обработка, бевме прва смена на школо и прв час.. јас ни физички ни психички во состојба да слушам за Шекспир и Хамлет.
И ме станува професорицата и ми вика да кажам што кажал Хамлет при крајот на делото, и јас онака стојам и ја гледам бледо и и' прам -WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAA....
и ме гледа чудно жената, а остатокот од класот се гази од смеа..
и си добив неоправдан од сабајле се разбира :)

:tapp: самата си кажувала, самата си се смеела.........
2857519285_polls_ThatsNotFunny_2949_900094_answer_2_xlarge_answer_3_xlarge.jpeg

:facepalm::facepalm::tapp:

Паааа... вака. Не ми текнува што предмет беше ама ми текнува дека професорката беше гром... логично.
Пред полугодие беше, ставаше професорката оценки за полугодие. Велко ти петка, Цветко ти двојка.. етц.. етц.. и доаѓа на ред Бранко. (имињата се сменети)

Професорката: Бранко, ти со двојка задоволен ли си?
Бранко: Ќе може тројка професорке? Ве молам, ви ветувам дека ќе учам во второ полугодие... бла.. бла.. asslicking.
Професорката: Добро Бранко, може тројка.
Јас: Професорке, може јас да бидам третиот?
oblivious.png

Професорката: ИЗЛЕГУВАЈ НАДВООР ЃУБРЕ ЕДНО НЕВОСПИТАНО!!!

Изглеа тоа и значеше НЕ. :(

Аман од тие турски серии, да беше Гоце Делчев жив, ке се превртеше во гробот.учителка
Во Турција жените се облечени како нинџи. ученик
Сините сливи се црвени кога се зелени. ученик
Кој е отсутен нека крене рака. учителка
(Професорка)Кој друг е отсутен?
(Ученик) Горан Пандев
(Професорка) Добро друг?
(Ученик) Професорке се зафркавав Горан Пандев е фудбалер
(Професорка) Фудбалер,нефудбалер и он во школо треба да иде
Учителката: Кој од вас има дома говеда?
Ученикот: Мене дома ме викаат говедо!
Професор По Историја:Кој е Престадел на Америка во 2012.
Ученикот:Џорџ Буш
Професорот: Ти Дете 100% си назад со светот :D
Дон Кихот бил 50 годишен младич со плишан коњ од состав по Македонски јаз.Ај потивко, да слушнам кој зборува наставникУчителка: Кој е главен град на Македонија - Ученик: Југославија :)Наставничката по географија испитува за главни градови на европските држави. На ред доаѓа девојче по име Софија.
Учителката: Софија, кој е главен град на Бугарија?
Девојчето збунето, не знае, а учителката повторно, со нагласок на нејзиното име ја прашува: Ах СОФИЈА, кој е главен град на Бугарија??!Како се вика аеродромот во Скопје?? ученик -Александар ПаласУчителката раскажува,,Зајчето отишло во гората. Деца знае ли некој што значи зборот гора? Ученик- ,,продавница за пиво,,На час по психологија:
Проф.: Ние луѓето сме единствени на планетата што имаме свест. На пример дали сте виделе магаре-патриот?
Ученик: Да, јај го Перо

ocekuvaj temata u skoro vreme ili da bide spoena so edna druga ista ili bide izbrisena. I za kraj: ne e voopsto cool da postiras materijal od dr stranici bez da potenciras izvorot na informacijata ;)

И не само тоа, 94 % од пишаново е boring.

Овие моиве се 100% оригинални, од мојот клас. Некои се од прва, некои се од сега. Еве дел од нив:

Киксови на мои соученици:

- Собранието се состои од влада и нејзините членови.
- Овластени предлагачи на закони се 10.000 пратеници.
- Османлиите ја проповедале османлиската религија.
- Од позади ни ќорав нема да види.
- Ако се нервирам за оценки ќе добијам нервен слој.
- Сега неможам да те однесам дома, ремонт правиме.
- Право: Кој бил прв претседател на САД?
Соученик: Методија Андонов Ченто
- Барајте креди во библиотека.
- Во една држава највисок орган е државата.
- Балканскиот Балкан...
- Македонија е Библиска земја затоа што била спомната во Библијата.
- Дипломиран дипломатор.

Мои киксови:

- Фиксните средства се делат на тековни и обртни.
- Имам уште во тетратка, ама тие ми се во тетратка.
- Ме боли грлото од што ми се пие вода.
- Домашните змии испуштаат домашен отров.
- Партиски партии... :D
- Од странските држави Шпанија и Хрватска ми се омилени, а од нашите Македонија. :P
- Сметководителката (место сменоводителката :D) ли ти е врска?

Киксови на професори:

Германски: Ама ти од учебник ми читаш или од книга?
Пак германски: Може овде да избришам ако е избришано?
Музичко: Јас не заслужувам диплома и работно место, јас веќе имам.
Бизнис: Многу е долго, уствари е кратко.
Математика: Штета што не ми е тука дневникот да ти напишам една возможна единица.

Претвараме зборови од Американ во Бритиш инглиш. И испаѓа една соученичка на таблата, која има 5ка по англиски. И почнува да пишува, ама излеа не и одат баш, па во голем дел од зборчињата ние и помагавме од позади. И иде на ред pants и нормално, она треба да пише trousers ама не знае и сеа чека на помош. И еден другар и викнува water. И оваа ни 2 ни 3 water напиша на таблата. Сме се изнасмеале после тоа саламски. :pos:

Еден другар па, одговара на филозофија. И сеа сака да каже "светот е диск кој е обвиткан со воздух..." ама излеа не му текна во моментот и вика "светот е чинела, обвиткана со воздух..." Вака кога читате може не смешно, оти и нема некој кикс во муабетот. Ама кога го слушнавме тоа чинела, пак сите се смеевме пола час. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom