Бисексуалност

• Креатор на темата Креатор на темата biseksualec
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 август 2015
Мислења
1
Поени од реакции
1
До пред некое врме бев заинтересиран само за женски пред некое време ми се јави желба да пробам и со машко во скоро време планирам да почнам со сексуални односи со женски ќе си имам секс нормално но со машко како е некој да ми кажи и дали овие чувства се нормални дали сум би

До пред некое врме бев заинтересиран само за женски пред некое време ми се јави желба да пробам и со машко во скоро време планирам да почнам со сексуални односи со женски ќе си имам секс нормално но со машко како е некој да ми кажи и дали овие чувства се нормални дали сум би
Si Bi!

Абре смотан: си израчунал колку ќе те чини.
1. со женско, кафе, сокче, базен-плажа, чанта, танга, орифлем, и тако даље, отиде иљадарче, и тоа питање дали ќе добиеш.
2. со машко, пивце 1-2-3-4, кладионица 1-2-3-4, бензин охрид-струга да видам, и тоа дали ќе натртиш или ќе бидеш натртен???
3. а да си појдеш на пазар....а.... 20 денари парче се сега, и сигурно ти е, нема бегање, па пиши како било,
-------------не биди Би...биди вегет.......

Ке ти пројде како на кутре. Фројд рекол дека сите сме потенцијални бисексуалци така да ако ти се сметаш за би тогаш си би.

Пробувај, па за пробување не се наплаќа. [emoji14] Што ти прави мерак тоа прави. А колку години имаш? Дека ако си тинејџер тоа е сосем нормала појава мала варијација предизвикана од хормони и промената во психата.

шо убаво, ем ебиш, ем те ебат. двојно уживање.

Па и нема што да се мисли за ова многу, пример јас не познавам некој од моите стрејт другари низ адолесценција да сакал да има секс со машки, за разлика од мене што од кога почнав од тие години до сеа исто се осеќам, ме привлекуваат и женски и машки....

Не верувам во природна бисексуалност. Кога проаѓаат секси дечко и секси девојка, што прво ќе приметиш тоа си. Просто е.
Ама добро, повеќето сме поминале низ таа преодна фаза т.н „бисексуалност“ од стрејт во геј.

Па и нема што да се мисли за ова многу, пример јас не познавам некој од моите стрејт другари низ адолесценција да сакал да има секс со машки, за разлика од мене што од кога почнав од тие години до сеа исто се осеќам, ме привлекуваат и женски и машки....
а колку години имаш ако не е тајна?

Мислам дека си бисексуалец.

Јас мислам дека е невин па се мисли дал да натрти или да се натрти :D

Па невин е тек сега ке почнувал со женски секс ама уз пут и по некое машко за да разбие монотонија :D Инаку мислам дека е 15 (бар така пишува)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom