Бисексуалност

• Креатор на темата Креатор на темата biseksualec
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека се согласуваме. Проблемот е во прифаќањето на бисексуалците во општеството. Бисексуалците не се ниту од хомосексуалците ниту хетеросексуалците прифатени, оти не знаат на што се. Бисексуалците се стварно фрустрирани, оти не можат сексуално да се изживеат. Јас не викам дека треба да бидат бисексуалците и со маж и жена, но велам дека при избор на партнер, ќе им фали „она другото„; а тоа е најголемиот проблем за нив.
Како бисексуалците поисфрустрирани кога имаат избор за експериментирање?
И зашто сексуално неизживеани? Ти нема логика напишаново...

Да не знае човек кој е полош, педерот или БИ, ај овој првиов што е обратен, ама вториов бе што ги лаже девојчињата, може некое ќе се заљуби у него а после тоа да дознае дека го тртат дечко и...

Ne me palat mazi, ama pred nekoe vreme imav prilika, bevme dva para, situacijata epten izleze od kontrola, se isponapalivme kao mali deca,i tipot pocna da mi go cica.... Ubavo mi dojde, a i partnerkite epten gi vozbudi momentot... I sega, jas biseksualec sum? ...ili samo avanturist?

Прво, ти си авантурист, т.е. вие сте авантуристи. Денес се повеќе парови сакаат групен секс со друг пар, и тоа се вика свингерство. Тоа на запад е сеосема нормално. Јас имам еден другар кој одоколу цело време ми споменува дека сака да испробаат со жена му со друг пар групно, и дека и двајцата се расположени, но некако не сме се решиле со жена ми на тоа, не ни размислуваме. Еве една таква приказна
http://tocka.com.mk/3/142901/kontro...-par-svingeri-ne-se-izneveruvame-eden-so-drug

Второ, во врска со тоа што другар ти ти го испушил, сигурно ни ти, ни тој не сте го направиле тоа присилно. Другар ти е секако бисексулец, ама и тебе ако ти било убаво, а сам велиш дека ти било убаво, тогаш и ти си. Како што рекол Фројд, сите сме бисексуалци. Не се сеќирај брат, уживај во тоа, не си го крати тоа задоволство, краток е животот, дај му го пак на другар ти :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom