Бисексуалност/Лезбејство

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Jas gi opravduvam ednostavno si se privlekuvaat i ubavko im e i ne e bolest tuku zelba za takva opredelba i toa e toa i nekako mn glupavi prasanja im postavuvate na takvite osobi kako da ne vi e jasno so praat i kako :pos2:
a tebe pa se da ne ti e jasno:vozbud:, ako ne pa tie se za neme greska na majka priroda:pos2:

марсовче обожава да ги ремети мажјаците на оваа планета им кажува дека е бисексуалка :pos2:
да видиш каков изглед на лицето имаат како гладно куче пред месара во тој момент марсовче во нивните глави е голо со два вибратори во рака и се лапа со џена....да не ги кажувам зборовите :викни некоја другарка па да правиме тројка.....автоматски ги кажуваат ....
Лезбејки стануваат оние кои им е смачена од машката грубост и шовинизам воглавно имаат некакви трауми или едноставно се такви
Бисексуалки тие ти се или помодарки или слободни девојки кои сакаат се да пробаат или некои кои им се досадил сексот само со едно машко или повеќе па за промена една девојка ли повеќе....

Лезбејки и жени бисексуалки да, но мажи педери никако!!!:nenene:

марсовче обожава да ги ремети мажјаците на оваа планета им кажува дека е бисексуалка :pos2:
да видиш каков изглед на лицето имаат како гладно куче пред месара во тој момент марсовче во нивните глави е голо со два вибратори во рака и се лапа со џена....да не ги кажувам зборовите :викни некоја другарка па да правиме тројка.....автоматски ги кажуваат ....
Лезбејки стануваат оние кои им е смачена од машката грубост и шовинизам воглавно имаат некакви трауми или едноставно се такви
Бисексуалки тие ти се или помодарки или слободни девојки кои сакаат се да пробаат или некои кои им се досадил сексот само со едно машко или повеќе па за промена една девојка ли повеќе....
Мислење кое опфаќа доста од темата.
Стварно машките по дифолт сакаат бисекс женски :) Има многу интересни комбинации во тројка :)

Лезбејки да....педери никако :ne_zboram
Се е тоа личен избор...секој си одбира како ќе живее и точно е тоа дека повеќето лезбејки се квалифицираат како такви откако некој тип гадно ќе ги заебе...поретки се оние што од раѓање се такви.
Најдобри се бисексуалките според мене :icon_lol:

не ми пречи воопшто некоја да е лезз или бисексуалка ни па ги осудувам не сум јас никоја што може да го одреди нечинот на живот на другите но ми изгледа грозно па ГОСПО не создал за машко со женско не сум пробала нема ни да пробам никогаш да се впуштам во таква авантура просто мене ми се лоши од такви глупирања на луѓево

не ми пречи воопшто некоја да е лезз или бисексуалка ни па ги осудувам не сум јас никоја што може да го одреди нечинот на живот на другите но ми изгледа грозно па ГОСПО не создал за машко со женско не сум пробала нема ни да пробам никогаш да се впуштам во таква авантура просто мене ми се лоши од такви глупирања на луѓево

Абе аман шо збораш.. ами ако ти се заврзани очите и те излиже некој/а, ти нема да направиш разлика дали бил некој или некоја. Лижење е лижење. Не верувам дека ке ти биде горзно :pos2:

Абе аман шо збораш.. ами ако ти се заврзани очите и те излиже некој/а, ти нема да направиш разлика дали бил некој или некоја. Лижење е лижење. Не верувам дека ке ти биде горзно :pos2:
ама ако ме заврзат и незнам АМА што нема да се деси тоа а сепак се лижам со дечкото што сум во врска така да самата помисла ме наежува да се лижам со женско и ми е грозно

Јас пак мислам дека се глупираат оние кој глумат грозење од бакнеж на истополови особи.Не ми е сфатливо како не им е грозно после анал орален да даваат,или двајца да ги прскаат,да се стискаат со кој стигнат,да ги шамарат како будали,а уста да отворат против особи кои се сакаат.

Денес средношколките се лезбејки од мода, а се кладам дека гад им е да се бацат....

Хм, јас мислам дека сум би. :)
Е сеа има разлика овде од педерине. Поубаво изгледа, пали.. Не е лошо се додека девојките се сексаат само онака од задоволство, да не дојде значи до заљубување врски итн.

Хм, јас мислам дека сум би. :)
Е сеа има разлика овде од педерине. Поубаво изгледа, пали.. Не е лошо се додека девојките се сексаат само онака од задоволство, да не дојде значи до заљубување врски итн.
Да бе сеа бидете малце отворени на таа тема! Ако е дозволено лезбејки шо кур ви сметаат педери?

Да бе сеа бидете малце отворени на таа тема! Ако е дозволено лезбејки шо кур ви сметаат педери?

epa brat sea ne li4e maski da si go stegnuvat imajki zenski a saaa zenskite sakat si da im fleva:helou::helou:

Мене ме интересира дали две лезбејки би дозволиле машко да ги посматра додека се лижат, галат и што ти знам јас, дали ги пали тоа?

џена има јака сцена лезбејска.....ме полуде :vozbud:

јас сакам да ги гледам ама и да се приклучам во кулминацијата:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom