- Член од
- 14 јули 2005
- Мислења
- 2.128
- Поени од реакции
- 41
Дани, не е ваљда дека сите ќе не разочараш и ќе се даеш на женски!!!Dani^^^ напиша:Respect:music3:Озбилно,ме фати у тесно ... Хммм...зарем јас останав без коментар?:raz:
Дани, не е ваљда дека сите ќе не разочараш и ќе се даеш на женски!!!Dani^^^ напиша:Respect:music3:Озбилно,ме фати у тесно ... Хммм...зарем јас останав без коментар?:raz:
Секако.:wink:le_leaa напиша:Зашто да не....треба се да се проба пред да кажеш што е најдобро..
Да се откажам?!Никогашspooky напиша:Абе таа нека проба слободно, ама нека не се откажува од машко друштво
Со ова сакаш да кажеш дека и ти имаш пробано женски задник?The`bItCh напиша:Секако.:wink:
Ако не пробаш никогаш нема ни да знаеш како е, а уште помалку да даваш коментари за најдоброто.
Дани, да пробаш воопшто не е лошо.:wink:
:baeh:
sakam da gledam dve devojki kako se lizat i ljubat i galat sakam da bidam megu niv malce posle ke gi pushtam da se igraat a ja da gi gledam obozavam lezbejki auuu ludnica da nezboram za porki so lezbejki hehele_leaa напиша:Секако дека треба да им веруваш, потполно биле во право...
da fortune da mislam ludnica situacija top top ludnica mislam bi me zapalilo toa najvishe na svetFortunE напиша:Мене ме интересира дали две лезбејки би дозволиле машко да ги посматра додека се лижат, галат и што ти знам јас, дали ги пали тоа?
Јас да. Сигурно и поголемиот дел од бисексуалците, ако не и сите.FortunE напиша:Мене ме интересира дали две лезбејки би дозволиле машко да ги посматра додека се лижат, галат и што ти знам јас, дали ги пали тоа?