Бисексуалност/Лезбејство

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се одвратни, ама не сакам да ги гледам баш. Ми се гади кога ќе видам две девојки во дискотека како играат да не речам лезбејски :pos:допирање насекаде, бакнување мислам дека не ми се допаѓа. Нека прават што сакаат ама немора јавно. Да требало така Господ не би ги создал Адам и Ева, би биле Адам и Адам или Ева и Ева. Пред се поради репродукцијата, а и поради одгледувањето децото не ги оправдувам. Секое дете има потреба од подршка од родители од двата пола, да разговара и со татко и со мајка, а не да живее со двајца татковци па да нема да кажа дека добила менструација бе. Грд е филмот, како и да е :toe:

Абе тоа е најглупа возможна работа што може да му падне на памет на еден човек кој што едноставно е презаситен од се и капаче на сето тоа незадоволен со она што го има... Има два спротивни полови кои треба да се онадат... Значи онадење на исти полови е безвеза. Сте виделе животните тоа нешто да го прават? Нормално дека не.

Dzish напиша:
Абе тоа е најглупа возможна работа што може да му падне на памет на еден човек кој што едноставно е презаситен од се и капаче на сето тоа незадоволен со она што го има... Има два спротивни полови кои треба да се онадат... Значи онадење на исти полови е безвеза. Сте виделе животните тоа нешто да го прават? Нормално дека не.
Сум видел... и?

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
KrToT напиша:
За лезбејки ајде некако ама гејови не бре брате никад у животу!

Зошто? Затоа што лезбејките се пар од различни полови, а гејовите од ист?

Не е заради тоа Дивајн, туку поради фактот шо на секој маж ќе му стане курето ако се лижат две лезбејки, а не ако се допираат двојца мужјаци.

Fantom_oh напиша:
Не е заради тоа Дивајн, туку поради фактот шо на секој маж ќе му стане курето ако се лижат две лезбејки, а не ако се допираат двојца мужјаци.

Ајде да сум и јас подиректна:podsmev: ... а зошто тогаш на секоја жена не и се влажне ако се лижат двајца гејови?

Зашо жените не се палат на мекушани, за какви се сметани гејовите.

А мажите се палат на перверзни девојки, какви се лезбејките :)

Дивајн напиша:
Ајде да сум и јас подиректна ... а зошто тогаш на секоја жена не и се влажне ако се лижат двајца гејови?

Поради истата причина шо машките појќе глеет порки него женските. Се е до психологијата.

Fantom_oh напиша:
Поради истата причина шо машките појќе глеет порки него женските. Се е до психологијата.

Фантоме, одговоров и фактов ти вриштат ... не мислам дека сакам повеќе да коментирам и да навлезам во ова ... ах да не пукниш, ме насмеа на цела мака ... :pos2:

Дивајн напиша:
Фантоме, одговоров и фактов ти вриштат ... не мислам дека сакам повеќе да коментирам и да навлезам во ова ... ах да не пукниш, ме насмеа на цела мака ... :pos2:

Се е ко шо кажав, не е ништо смешно. Ај ти кажи ми, зошто женските копје фрлет 60 метра, а мажите 80-90? Така требело да биит и тачка.

Fantom_oh напиша:
Се е ко шо кажав, не е ништо смешно. Ај ти кажи ми, зошто женските копје фрлет 60 метра, а мажите 80-90? Така требело да биит и тачка.

Психологија бе. Ако силно посакаат женчињава ќе фрлаат и 120 метра... море шо 120 - повеќе... 80, 100.

:)

Појќе од 120 е 80,100? смех си чоече :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom