Бисексуалност/Лезбејство

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Педери е болна работа,ама барем ни оставаат повеќе жени на нас,ама лезбејки е више секси

Зашто е секси извини?
Затоа што тебе те пали да гледаш две цури како се лапаат и драпаат, а мажи не? Значи не е болна работа, да бидат 2 девојки заедно, а 2 мажи ако се заедно тоа е болно?! Ај те молам, кај ти е логиката?:lud::lud:

Logicno e..... nie mazite da vidime dupka se palime.... :)

ThA-BiTcH напиша:
Зашто е секси извини?
Затоа што тебе те пали да гледаш две цури како се лапаат и драпаат, а мажи не? Значи не е болна работа, да бидат 2 девојки заедно, а 2 мажи ако се заедно тоа е болно?! Ај те молам, кај ти е логиката?:lud::lud:
mila bibe toa so lezbejkite znam deka e chudno ama e nesho u mushkata psiha sho se pali na lezbejki neznam mnogu mi e sexy mnogu mi e provokativno mmmm mnogu mi e ludnica da gleam 2 devojki :icon_lol:

ThA-BiTcH напиша:
Зашто е секси извини?
Епа сега од машка гледна точка така е.
Иначе заеби ти бисексуалност-стрејт си е стрејт

Башка ете ти одма коментари

Abe nema nikogas da ne razberat nas maskite...

"Naknovata" perverzija

Vo posledno vreme se povekje naletuvam na atinski lezbejki na net, mrak se:

=

Темава мислам дека е за овде...го прегледав ова,но не видов од каде со сигурност дека се лезбејки.
btw супер настап,баш се слатки :)

Slatki vekje shto da ti kazham, ne znam kade da poglednam od nivnoto prenemaganje.

Tuku kako da ne naletuvam na vakvi ciganki koga surfam, zoshto se povekje gi ima i se preku pragot na dobriot vkus i na moeto trpenie.

Едната ако не се лажам е Ана Виси(што беше на Евровизија) двете изгледаат одлично,тоа е само сценски настап со многу страст:smir: немора да значи дека завршиле во кревет.
Незнам зошто толку си згрозен од две прекрасни зрели жени?

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
А шо има толку пак прекрасно...ич ама ич не ми се „слатки„ или пак „прекрасни„.Грозно!
Имаше еден многу добар чоек кој рече:Од целиот народ во Грција половината се педери,а другата половина се жени..па шо ќе праат жените морат меѓу себе...:brrr:

Како и да е дал е шоу или не не е вкусно баш(мое мислење)

Прекрасни се како појава,како жени.Сметам дека Ана Виси е многу убава жена.Заедно во настапот мене ми се слатки.А што е тоа толку грозно?Ниту се бакнуваат,ниту се пофаќаат,ниту се соблекуваат(барем ако на некој му се грозни,допири помеѓу жени)...јас не гледам ништо грозно и страшно во клипов(мое мислење:smir: )

• Ми се допаѓа
Чек малку и ја да подрапам на темава пошто гледам ги има повеќе на форумов и све се врти околу едно,болест не болест
Според мене лезбејството не е болест све е до психата,исто така мислам и за мушкиот пол т.е обратноста,е сега не ги оправдувам оние кои се бисексуално ориентирани-зашто да упропастуваш туѓ живот поради тоа што ти е страв да откриеш кој си и што си
Не велам дека ми сметаат но не велам и дека не ми сметаат...
А тоа дали ме палат лезбејки искрено ме палат...

ВМРО напиша:
Logicno e..... nie mazite da vidime dupka se palime.... :)

И мажите имаат дупки бе...шо не се палиш на маж,неможеш да кажеш дека е само до дупката сепак е до психата и потребата-мое мислење,нали

• Ми се допаѓа
abe vidite na zensko telo se palat i maski i zenski... a izvinite koj se pali na masko golo telo?

• Ми се допаѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom