BinBin - апликација за изнајмување електрични тротинети

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
А каде сњ појавува багот, може ли некој со скрин рекордер да докаже? Јас до сега 7 пати немав проблем. Мислам дека продолжува да куца, ако не го сликаат правилно тротинетот.

За тоа со брзините, има копче и се клика. Само на еден троинет кај мене не работеше копчето, и го сменив за друг, не сакаше повеќе од 10 км/ч да развие.

Не е толку лошо, ама ќе се најде некој паметен да критикува. Како оној на ФБ, напиша огромен реферат, никаде не спомна со кој тротинет било тоа, ни каде, ни колку. Немаше ни скриншот ни ништо.

af8b5afd2026b379497f8576010db518_original.gif

... да не се уморат рацете држејќи го тротинетот, односно да бидат слободни рацете, па да се држи во рака и мобилен, па и некоја лименка измислен е специјален појас за држење на телото за тротинетот, штом може велосипед без раце што не би и тротинет! :facepalm:

Прегледај го приврзокот 380081

... да не се уморат рацете држејќи го тротинетот, односно да бидат слободни рацете, па да се држи во рака и мобилен, па и некоја лименка измислен е специјален појас за држење на телото за тротинетот, том може велосипед без раце што не би и тротинет! :facepalm:
А со што кочи????
Какви глупости измислуваат:facepalm:

темава е за турските тротинети, а не сликовница. Ако имаш корисно нешто пиши ако не ајт.
Овој па ќе се јави, мислиш нешто паметно ќе напише.
Демек турскиве тркалаинци се посигурни?
Имаат ли сензори турскиве, та да не се прават судари?

темава е за турските тротинети, а не сликовница. Ако имаш корисно нешто пиши ако не ајт.
...ако од каде знаеш дека ова не турски тротинет, а?
а ти што си тука да кажеш „ајт“, твоја подтема нешто, админ, модератор нешто? :boksix:

вие бумери немате контрола, исто на контактни емисии што вртат, зборат за трети работи а не за темата. Па мора сто пати да ги исправа водителот.
И ти сега најде да исправаш криви дрини?
Темата е тротинети... и тоа марка „ТУРСКО СРАЊЕ“.
И соодветната криминална апликација.

Би му го скршил од глава вака да ме собере на тротоар.

Го чекам денот кога ќе ме барем цивне некој со слушалици што брза на бранч. Ќе му приредам ground and pound незапамтен.

6347454e3d39354f305ac89c_Image Placeholder.jpg

... во некои држави, при изнајмување во комплет со туркиот binbin тротинет спаѓа и соодветна кацига, зашто кај нас нема таква заштита во склоп на цената на возење?

Прегледај го приврзокот 380087

... во некои држави, при изнајмување во комплет со туркиот binbin тротинет спаѓа и соодветна кацига, зашто кај нас нема таква заштита во склоп на цената на возење?
Зашто уште првиот ден кацигите ќе станат саксии за цвеќе по нечии дворови или нокширчиња за некое "Леон мамичка".

Брат ми се јави пред 30 мин дека удрил копиљана качени 2ца на еден турски тротинет од гомна .... Ај на здравје .....

Почнааа гомната ... Маме им ебам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom