Bin bir gece - Илјада и една ноќ

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Баш денес ја ѕирнав серијава, на моменти приметив дека дел од музиката е крадена од Prison Break (кој ги гледал двете серии сигурно ќе примети). Баш некој ден ќе направам споредба.

си се збунил :nenene:
а ништо не и фале на музиката баш е убава само едвај чекам да зварши :tapp:

Дали можи некој да ми кажи кој ја синхронизира улогата на македонски на Бену Атаман во филмот?

Бидејки не се срамам и не глумам лудило како некој дека не ја гледам серијава а ги знамсите ликови :) ќе ви кажам дека ме иритираше синхронизацијата на серијата и ја најдов на интернет каде што зборуваат турски со бугарски превод во титл. Ја изгледав цела и во глобала ми се допадна, за одмарање мозок. Серијата е многу поубава од колку вака кај нас што е. Мислам дека згрешија што ја синхронзираа, особено што многу од гласовите не одговара на оригиналните ликови. Можеле да се потрудат да е пореално малку.
И имам ушт едно прашање, кој го синхронизира братот на Керем (Бурак мислам се викаше) кај нас??

И имам ушт едно прашање, кој го синхронизира братот на Керем (Бурак мислам се викаше) кај нас??

Истиот што го синхронизираше Керем, само со измутиран глас (дејан Лилиќ)

Аииииииииииии абе оваа шехерезад збесна бе денеска? :) :) :) :) :)

^и после Бену била за во психијатриска клиника

Тато татоооо јас се разведов..ах шутрак :tapp:

Леле пееска што видов по трафиките,Албум со сликички од Иљада и една ноќ и тоа 10 денари беше и на секоја страна имаше текст

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom