Bin bir gece - Илјада и една ноќ

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Фусун ќерко, какви се тие зборови?!:bravo:

НАСКОРО НА А1 ТУРСКАТА СЕРИЈА
ПАДНАТИ ЛИСЈА
2w3b1ud.jpg

Значи и А1 официјално се уништи. Ајде 1001 ноќ, Долина на Волците (отстапува од шпанскиот шаблон), сега и ова... Што ќе биде кога ќе ги исцрпат сите турски, јапонски ќе даваат? :tapp:

Уште колку серии останаа?Претпоставувам малце се..

jeiii направија свадба конечно :vozbud: :party3: ај со помин нека е :pijan:

изгледа на свадбава ќе ја упуцаат у стомак и ќе го изгуби бебето:vozbud:

Уште колку серии останаа?Претпоставувам малце се..

не се секирај долго ќе трае турското ропство :wink:

изгледа на свадбава ќе ја упуцаат у стомак и ќе го изгуби бебето:vozbud:

не се секирај долго ќе трае турското ропство :wink:

Не за 1001 ноќ прашувам само пошто ме прашуваа па затоа.
Шит а таман помислив ќе си гледам на раат телевизија навечер а тоа уште ќе давале.

Vo se mana ke najdele filmot e super a prevodot extra mn e podobro na Makedonski a akterkite se mn ubavi posebno Shekerceto :smir:

глупо беше и наивно да и поверува на една жена која доаѓа пред две епизоди и се меша у животот на Шехерезад, и ај не приметија дека таја напрае да искрвари а и не ни приметија дека ги ограби кај Шехерезад што работа :tapp:

не ми се верува.. ПО НЕКОЕ ВРЕМЕ! хахахаххаха и ова го имало у турскиве серии хххх
П.С после шпанскиве пробаа хрватски серии али некако не им иде али затоа турскиве добро ги забутаа! хаха

дали има шанса серијава да заврши пред почетокот на летото?
дека ќе си ги загубам другарите

:toe:

Ако во Турција извикаш на глас "Ататурк е педер" има шанси и да не те убијат, ама ако во Македонија извикаш "Шехерезад е к.рва" гарант ќе се најде некој шо ќе те отепа од ќотек.

Ако во Турција извикаш на глас "Ататурк е педер" има шанси и да не те убијат, ама ако во Македонија извикаш "Шехерезад е к.рва" гарант ќе се најде некој шо ќе те отепа од ќотек.

hahahahahahahahahahahaha :vozbud::pos2: da taka e

Кога има намепра филмов да заврши ?? Поради овој филм Бандини не ја даваат во 20:00 часот. Здосадија веќе.

Кога има намепра филмов да заврши ?? Поради овој филм Бандини не ја даваат во 20:00 часот. Здосадија веќе.

епа коа ќе заврши ова иде друга турска серија што значи бандини може и да остане во 20:00 часот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom