Bin bir gece - Илјада и една ноќ

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
на youtube напиши Kirac-Binbir Gece и слушај. единствено убаво во филмов е токму музикава :helou:

MK_Devojce

I simply don't care...
Член од
2 август 2009
Мислења
468
Поени од реакции
162
Проблемот кај нас е тоа што се ново што ќе се појави е дочекано на нож, знаеме само да критикуваме не ценејки го ни малку трудот што некој го вложил за да направи нешто. Лесно е да седиш пред компјутер и да наоѓаш мани на се и сешто и да напаѓаш некого или пак да критикуваш, а тешко е да го направиш тоа што некој го направил (тоа не се однесува само на серијава туку и на многу други работи).
Жално е тоа што има толку многу конзервативни луѓе во ова наша држава.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Серијата ми изгледа супер, ама едноставно не ја поднесувам синхронизацијата. Турскиот јазик е толку мелодичен и убав и башка глумата т.е гласовите не соодветстуваат ни на сцените, ни имаат емотивност у себе. Тапа!

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Треба да сватиме дека во Македонија постојат околу 15 до 20% луѓе кој што не знаат да читаат а тоа се пензионерите кој што по цел ден безделничат и нема што да прават, не можат да гледаат ни еден филм, и затоа по цел ден гледаат иселеничку џубокс на МТВ е сега кога се појавија овие синхронизирани серии, луѓето кој што се задолжени за истражување на пазарот се сигурни дека 20% од населението (неписмените) ќе ја гледаат. Е ние што знаеме да читаме и да пичуваме е нас ни е глупаво некако ова синхронизирање ама интерес си е инерес така да навикнете се

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Maкедонските баби и дедовци неписмени?
Што зборуваш бе? Ај преслушај се...Процентот на неписменост е многу мал, дури и по селата луѓето читаат, не сме во 15 век да не се одело во школо, сите оделе во школо, дај не збори глупости. Како тогаш беа гледани и со толкав рејтинг претходните новели?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Нема никаква врска неписменоста и нечитањето, едноставно интересна му е содржината на народот, и повеќе мислам дека не ни ја приметуваат синхронизацијата туку содржината. Не ми е јасно зошто не слушам негативни коментари за синхронизацијата туку само позитивини?! Па сигурно серијата има влијание за тоа.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.603
Серијава е незнам, невидено. Ко Касандра порано :icon_lol:
Мислам, дома ко ке почнит, збор не смејт да се слушнит. :pos:
Али глупо е стварно со синхронизација, не е то то, не се доловени емоциите, па мораш ептен да пазиш за да слушниш се, ептен тапа. :/

Член од
27 октомври 2009
Мислења
37
Поени од реакции
0
Првиот пат коа слушнав за серијата се изгазив од смеење бла бла исто ко шо викате шпанска серија на турски --- и после ја слушнав музиката ауу ја има ---- колку е само најпрекрасна :) hihi и затоа ке молам ако мозе да го обновите линкот за спуштање :). и да почнав да ја глеам :). Многу емотивна серијава у пм еј сва среќа ова нашиве дур синхронизираат губат добар дел од емоциите па можам да ја изгледам без да плачам ко луд -------- хехехе се зафркавам:pos2::baeh: Sупер си е серијата. А иначе ова со синхронизација некоја мода нешо RTL стил ?

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
Јас сум воодушевена ...а синхронизацијАта ми даде посебен шмек ..... музиката прекрасна .... така да сите што викаат дека е лоша и незнам каква имаат глеано макар 2 епизоди ;)

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Ја изгледав целата серија :baeh:

Ама крајот е нешто во стилот на Марија Бонита-кој ја гледал, знае

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Сигурен/сигурна си дека таков е крајот? Зашто на интернет пишува дека завршуваат заедно тие?

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
pokraj site doma, ne bash ja pratam ali znam sto se desava, i vo vrska so sinhronizacijata ne e tolku losha, nekako se sovpagaat glasovite odgovaraat na likovite za razlika od taa seriata na A2.

I

Intex

Гостин
Сега загледав 10 минути. Не е толку лоша како шпанските серии, ама не е ни нешто посебно. Синхронизацијата е тапа, 5 лика се глумени од 1 актер, ама битно е да се синхронизира. xD

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Можеби серијата си има некоја ок содржина(не ја пратам,затоа не би можела да коментирам),ама синхронизацијата е очајна,а професионални глумци ја прават...чудна работа..:toe:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Серијата е закон не ја пропуштам, но не ми се допаѓа сихронизацијата мораш да молчиш на цел филм па се да слушнеш, ептен е тоа глупо. :icon_neut

Kajgana Shop

На врв Bottom