Пуци
Somewhere in time
- Член од
- 16 август 2008
- Мислења
- 571
- Поени од реакции
- 13
Се однесуе на сите тоа“дајте некој предлог“?????Готово...почвиме од викендов.А за награда...ај дајте некој предлог?
Psy шо прајме ние бе???Ќе се собираме у скопјево???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се однесуе на сите тоа“дајте некој предлог“?????Готово...почвиме од викендов.А за награда...ај дајте некој предлог?
Се однесуе на сите тоа“дајте некој предлог“?????
Psy шо прајме ние бе???Ќе се собираме у скопјево???
Битно да изиграме 50 добиени и та шо изгубвит и купвит на другата нешо, ама шо да е то е муабетов 
Нека плати една вечер у кафич,или на кафе коа ќе седнете(нешо такво може)
Или цела недела да те снабдуе со цигари(ако пишуш,ја тоа би го одбрал)
а за цигари, двете не пушиме 
Ејјјј па многу сте комплицирани бе чоек....Ех сеа да ми платит...то мојме и без да играме.Знам дек ногу пребираме ама нешо повозбудливо би требало да јета за зигари, двете не пушиме
![]()
Готово...почвиме од викендов.А за награда...ај дајте некој предлог?
. Баш ми е криво што нема да играм со вас, ама ај здравје на лето кога ќе одам на одмор во Охрид може ќе се најдеме во некој клуб па да се "преслушаме" билјард :helou:Па еве на пример победникот не плаќа ништо, а ако вие малку тоа, може и во пиење да играте:wink: Инаку сум играл во Охрид билјард во клубот (ако можам така да го наречам) што се наоѓа кај Чинарот. Ах што ми е мило да играм против женски (обично губам, од попуштање или пад на концентрација:pos2. Баш ми е криво што нема да играм со вас, ама ај здравје на лето кога ќе одам на одмор во Охрид може ќе се најдеме во некој клуб па да се "преслушаме" билјард :helou:
иначе ко ќе не сакаме гужва ојме на едно друго место, таму поуба е опремава и немат додатни сметачи...А ко ќе дојш Охрид обавезно играме
и верви ми неморат да ни попушташ за да изгубиш.Де бе пчеличка до толку си добра????Баш сакам да видам женско како игра билијард(пошо од досегашно искуство лошо играат)
Ај,те држам за збор...Летово ако се наминуе до охрид,ќе прајме собиранка од форумов...Па знам дек лошо игрет другиве женски.Да играја сите убо не ќе игравме јас и наташа само со машки.Ретко се најџвет јаки женски.А за то дал сум толку добра ќе видиме ко ќе играме...
Ај,те држам за збор...Летово ако се наминуе до охрид,ќе прајме собиранка од форумов...

Ај ај има време до тогаш...(ако не заборавам и јасУбо...ама да не испаднит јас не сум сакала или шо знам пиши ми ти на профил ко ќе идаш зш не сум ногу по памтењево![]()
)

)Го немате Фантом во организација зато се собирате четворица.Ај ај има време до тогаш...(ако не заборавам и јас)
Само не ми е јасно како може вие у охрид да се собирате по 10 души,ние тука едвај 4 се собираме
А ми се игра ненормално(а кога сум попален така по билијард растур правам)