Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа тоа ти е...Ама полошо е шо НЕ СЕ СОБИРАМЕ(тоа 4 го кажав онака,се надевам дека ќе се собереме)Го немате Фантом во организација зато се собирате четворица.
Инаку јас ко ќе се осеќам ко гомно, баш тогаш прам растур. Во другите случаи сум најдобар.![]()
Го немате Фантом во организација зато се собирате четворица.
Инаку јас ко ќе се осеќам ко гомно, баш тогаш прам растур. Во другите случаи сум најдобар.![]()
Еве ја сум женско од Скопје шо игра билијард =)Де бе пчеличка до толку си добра????Баш сакам да видам женско како игра билијард(пошо од досегашно искуство лошо играат)
Ако си од Ск-во сакаш да прајме кајгана собиранка некој викенд????Obozavam da igram biljard,super :pishtoldz
Јас го предизвикувам најдобриот тука...
Поз :smir:
Од Скопје сум играм 9ка, во Ох тешко, вие кога доаѓате во Ск?
И да ме пробаш слободно, нема да згрешиш :pos2:
Биљард е права ствар , најмалце 1 неделно со друштво се собираме и играме по 3,4 саата. У последно време многу поише снукер играме , научивме и сеа ни е интересно. Некако повеќе размислување бара снукерот и понеизвесно е.
Снукер во КМ во Карпош? Јас само таму играм, поточно само таму има 'нормален' снукер.
Имам слушнато за КМ и сакам да идам таму некад , слушам оргинал снукер маси имало. Ние играме во Макс пул во центар , ок е , не е како оние масине што се помали од самата штака , таман се. А добро ли е во тоа КМ?