Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Порано еднуш дојде, на кегли. Еднуш го видов, растури све и си ојде. :)

Ти мор знајш да играш билјард? :back:

Исклучително слаба вечер на Болиглава, обично барем двапати ме тепат. :)

Не, реално, му се погоди ко беше изнервиран и деконцентриран, јас малце отпојќе во форма вечерва и така... Реванш ќе му дам викендов, да не плачит.:baeh:

Јас објавувам од следното играње па се натаму ке ги објавувам резултатите против SrRulz :)

А има ли некој онлине билјард па да пуцаме мегу себе ?(не е исто ко во реалност ама пак е забавно) :salut:

Иначе :
ronnie_osullivan_365x470.jpg

Мој идол , мада игра снукер ама тоа не праи некоја разлика

Луѓе дај да се собереме еднаш онака да се остајме билијард бе,дај да се организира нешо.Ко шо има Кајгана средби,зашо да нема средби на фанатици по билијард.
Ај да се организираме некој викенд да се остаиме на билијардче
Сакате????

Луѓе дај да се собереме еднаш онака да се остајме билијард бе,дај да се организира нешо.Ко шо има Кајгана средби,зашо да нема средби на фанатици по билијард.
Ај да се организираме некој викенд да се остаиме на билијардче
Сакате????
Може ама каде?? Во кој град?

Да да да знам ептен е јако,али сепак не е тоа тоа.А за градот ја сум од Скопје ако има некој кандидат ај да се собереме
Викни го Мац и одете заедно на билјард во елитното маало кај него, позади зграда, само прво остави твоја слика да видиме дали си убав народ. :back:

Викни го Мац и одете заедно на билјард во елитното маало кај него, позади зграда, само прво остави твоја слика да видиме дали си убав народ. :back:
хахахахахаха
Ако глеаш од негова гледна точка не сум убав.
А и + обични смртници сме ние металците....
Така да ако сака некој да игра со мене билијард,ајде господ здравје да ви дади.МОлимте...

Абе луѓе ај стварно,ај ако има чоеци шо сакаат ај да се собереме да организираме едно турнирче.

Али ќе мора по градови да се собираме(ја зборам за скопје)

Гледаш никој не ти се пријавуват. Ај уш еднаш напиши, трипати да е, за среќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom