Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
210 денари е за еден час (и за 8ball и за Snooker). Ама е многу професионално (вреди за цената).
Еве линк до мој пост со слики од темата Snooker, сликани пред една година:
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=926937&postcount=26
Леле закон е. Следното одење во Скопје обавезно морат да го најдам местово.

Леле закон е. Следното одење во Скопје обавезно морат да го најдам местово.
Викај ко ќе дојдиш Скопје. :)
100 пати е подобро од Power и кај костурон :)

Хмм сакам да играм билијард,не дека ме бива многу али понекад коа победувам интересно ми е да го гледам другиот зш се нервира за тоа,и после увек ми вика ах на среќа ти беше,ке видиш следниот пат.е как да не :vozbud::vozbud:

210 денари е за еден час (и за 8ball и за Snooker). Ама е многу професионално (вреди за цената).
Wowww... Тоа да го имам дома и никогаш повеќе нема да ме видат во градот :vozbud:

ок глеам добар е билијардот,а може малце по конкретно каде е тоа???
А за 210 денари го иам Maxpool каде и не е толку лошо,добар билијар имаат,а и кај боце е ист(ок сличен) а 20 ден е партија.
Има тука некој подмладок од ПАЛАТА?????:)

Викај ко ќе дојдиш Скопје. :)
100 пати е подобро од Power и кај костурон :)

Кај Костурон маана е шо билјардине се мали, до колена ми се, плус штекине се за нигде, а и топкине испукани. Пауер е тро поарно, освен шо ебено многу влечит кај една дупка чојата, а не им теквит да ја затегнет.

ок глеам добар е билијардот,а може малце по конкретно каде е тоа???
А за 210 денари го иам Maxpool каде и не е толку лошо,добар билијар имаат,а и кај боце е ист(ок сличен) а 20 ден е партија.
Има тука некој подмладок од ПАЛАТА?????:)
Тоа ти е одприлика помеѓу карпош два и тафталиџе, позади педагошка.
Побарај ја Дрезденска на http://skopje.on.net.mk/ за попрецизно.

Ок фала.Ке се провери местото.А шо народ иде таму???Нешо ко тебе???

Не,убав народ иде :)

Иначе,позади зграда ми е тоа,сум бил 4-5 пати,и секогаш имало по некои про играчи,ама во вистинска смисла на зборот.
Играа 9-ball,со свои штаки и специјални ракавици,со еден збор зверови.

Замерка за местото,што многу слабо се слуша музиката,а глупо е во тишина да се игра.

А шо народ иде таму???Нешо ко тебе???

Не,убав народ иде :)

Ау, јака финта, демек shadow_rr е неубав народ? Вие Киселички плава крв имате или шо е работава, па со зајадливи коментари да навредвиш?

Shadow, имаш мое мсн во профилот кај мене, додади ме и ко ќе идам ќе се договориме за на снукер.

Местото е за луѓе со плава крв,распрашај се малце:toe:
Т.е. целото маало е такво:helou:

Делот со убав беше заебанција,битниот дел беше дека не идат металци претежно таму.

Јгб пер,кој да сфати,си изгубил смисла за хумор

Местото е за луѓе со плава крв,распрашај се малце:toe:
Т.е. целото маало е такво:helou:

Делот со убав беше заебанција,битниот дел беше дека не идат металци претежно таму.

Јгб пер,кој да сфати,си изгубил смисла за хумор

Ако плати, и циган ќе игра, не биди ограничен колку што си егоист. Ако се сметаш за некој над другите за глупи причини, твој проблем, не е на Shadow. Можеше едноставно да му кажиш на Пуци дека таму одат кремци, а не металци, наместо да го навредуваш Shadow. А дали сум ја изгубил смислата за хумор, нека судат други, ти најмалце си компетентен. Ако почнам да ја користам твојата смисла за хумор, ќе неам другари, не сум јас толку богат ко тебе да плаќам за да ме дружат.

Фантом не го носи на персонално ниво ова,по шести пат ќе ти кажам,ако имаш нешто кажи на мсн.
Не ти личи да не сфаќаш шала на прашање,каков народ иде,кое е премногу дискриминаторско,одговорот кој е "убав народ",да го третираш како навреда према Shadow,а не према прашувачот.

Јбг,скопски сленг ти е тоа,а јас пак би ти рекол,твоите проблеми и фрустрации со мене,лечи си ги на други места :wink:

Фантом не го носи на персонално ниво ова,по шести пат ќе ти кажам,ако имаш нешто кажи на мсн.
Не ти личи да не сфаќаш шала на прашање,каков народ иде,кое е премногу дискриминаторско,одговорот кој е "убав народ",да го третираш како навреда према Shadow,а не према прашувачот.

Јбг,скопски сленг ти е тоа,а јас пак би ти рекол,твоите проблеми и фрустрации со мене,лечи си ги на други места :wink:

Ти го однесе на персонално со постот во кој ниско го навредуваш Shadow, на тема наменета за билјард. Види шо уба дискусија се водеше дур не дојде. Плус дрво си за билјард, не знам шо бараш воопшто на темава, не си мерило ти кој е про а кој аматер. Ако мислиш дека сме дебилни сите овде и не глеаме како се понашаш кон членојте, твој проблем. Уствари, ногу проблеми имаш ти, почнувајќи од неможност да вратиш на реплика и тоа шо те прашувам, до преценетост и живеење во меурче, надвор од реалниот свет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom