Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Признавам :)
Една му ја предадов случајно (ахх, како се најде таа црна топка до средната дупка...), а другата ме победи :)
Kutar Fantom samo taka uspea da me pobedit i toa dva pati. I priznavam edna posteno si ja izgubiv od Boliglava. Malku bajati se informaciive:toe:

Џокерче, не се вади сеа, те тепав поштено, не пишит таму дек не смејт и така да те тепам. Поз4е кисс4е.

Алиен, прочитај наназад, го направив тој потегот со од цицка во спротивна средна да влезит. :)

Алиен, прочитај наназад, го направив тој потегот со од цицка во спротивна средна да влезит. :)
Да прочитав епа еве ти давам рака преку пц-то за потегот :) А за дуел сеуште рака не давам во секое време ќе сум спремен со тебе :smir: Да бев во охрид со задоволство ќе играв со тебе ама...можеби требало на време да ми текне оти пред 3 недели си дојдов од охрид бев таму 10 дена.
Живи и здрави во наредна прилика :smir:

А не кажуваш во парови а?:jaj: ај нареден пат ќе играме еден на еден
Во парови не може да дојде до израз индивидуалната способност :)

Али јас и ти може да се прерачунаме :vozbud:

Море колку се зголеми посетеноста на темава...

Море колку се зголеми посетеноста на темава...

Ти си крива за тоа:smir:
Пулгрл, би сакал да те запознаам.Да изиграме некоја партија.Ќе ме растуриш, ама барем ќе се вратам во форма.Порано бев подобар и престанав да играм.Ќе ме поднаучиш некоја финта:)

А да направиме ние некој натпревар тука... а? :) и така глеам не има доста :)

Реактив ќе продолжиш да го ќутиш поразот:)
Ако е некој за билјард собиранка во Хазард нек кажит...зашто од она Хард Рок абер нема:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom