Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Од женски ли почнаате да губите :kesa:

Појли и ти изиграј со нив, ама ко ќе изгубиш да не плачиш. :)

Башка, јас успеав да го напрам потегот шо ти го опиша, а ти не успеа. Кис.

Денојве ќе играме јас и Хазард и ќе ве известиме за разултат. :wink:
Чаос. :helou:

Појли и ти изиграј со нив, ама ко ќе изгубиш да не плачиш. :)

Башка, јас успеав да го напрам потегот шо ти го опиша, а ти не успеа. Кис.
Хехе јас не сум се ни обидувал да го правам повеќе од 5 пати.
А да има можност одма би изиграл а во мене сум 99% сигурен оти јас ке победам. Кис и до тебе :pos2:
пс. немој погрешно да ме размереш оти те изазивам, немам лоши намери:smir:

И љуѓе, заборајв да ви кажам дек ко победивме 5:1 игравме и на кегли и ги растуривме 46:103.
Морат да се спомнит дек втор пат игравме ние, а тие долго време се имаја дружено со та игра. :vozbud:

Пукајте сеир, ко шо би рекле скопјанине.
:helou:

ова ти е бе риврс сајколоџи.. си мислите дека сте појаќи.. уствари намерно ви попуштивме .. и следниот пат ко ќе застаниме да играме билјард.. немат да знајш шо ти се десило .. :) :wink:

То шо изгубивте вчера беше поштено и крај. Торко еден :)
А денес то шо игравме...
Те оставам тебе да кажиш, знам дек ќе се радвиш три дена после.

Па ајде, задоволството е твое. :helou:
П.С. Днг!!!

Со тешко срце ви саопштавам дека денес ја победив пулгрл двапати и тоа со следниве резултати: 3:1 и 2:1 ... :vozbud::vozbud:

сорри пулгрл.. :toe:

Стварно си појака од доста играчи шо ги знам, али ти требит уште.. Ќе ојме денојве на билјард и ќе ти покажам некои работи околу фелш удари за после да ти немат рамна!

бацки :back: и немат љутиш..

поззз :helou::helou:

Ок бе важит.
Немат љутиш, зш да се љутам шо ме победи.
Само браво можам да ти речам и то.

Ај чао. :helou:

Иначе љуѓе утре заминвам Љубаништа, па ќе ме немат едно 5 или 6 дена.
Ве сакам сите. Бацки :back:

Хазард, коа ќе прајме една јас и ти?

Си ми ја предал? :pos2:

Треба да си го смениш изразот :)

Двете ги изгуби. Едната те победив со внесување на сите топки и внесување на црната во вистинската дупка. А другата ја изгуби затоа што ја внесе црната по грешка :)

Него, кој е за денес у Хазард? :)
Епа на тоа де мислев јас!
Прочитај минатиот пост мислам на истава тема:smir:

кога сакаш паше.. ти само пиши пп за кога и каде и договорен е мечот.. плус и некој сведок нормално ќе требит да се викнит :)

позз :helou:

Иначе игра некој онлајн на Grand Billiard? Ако одговорот е позитивен, добро би било да удриме по некоја партија.:)

Grand Billiard... online.. аааа ова ме заинтригира.. ај баш да видам шо е.. аку ми се свиѓат.. се глеаме таму..

Иначе игра некој онлајн на Grand Billiard? Ако одговорот е позитивен, добро би било да удриме по некоја партија.:)
Море и помина модата на оваа порано играв имав над 100 поени ѕвер бев ама сега ја избришав веќе демоде ми е:).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom