Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Соопштение

Денес се одржа реваншот од вчерашниот дуел - јас и другарка ми против Хазард и Фантом. И гес ват - ги растуривме 5 спрема 1 во партии.

Сеа кој е појак бе, а? А?
:baeh:

Егзотик ак идаш накај Охрид кажи. :helou:

абе фантом.. попуштавме на велико.. така? :)

признавам добри се.. али ние ипак подобри сме.. :helou:

Па и ние вчера попуштавме бе... Не мојш да речиш така.

Ви теквит ко изгуби Реал Мадрид од Зарагоза?

То се деси вечерва. Еднуш и никоаш појќе.

Фантом и Хазард, кој губи - има право да се лути.

Рече PoolGirl и скрши штека кај Костурон, го погоди Фантом по глава со осмицата и фрли по Хазард со пепељара.

Хаха Фантом ѕвер си :vozbud: Пардон, звер. :):)
Aма сепак изгуби.

Реактив ќе продолжиш да го ќутиш поразот:)
Ако е некој за билјард собиранка во Хазард нек кажит...зашто од она Хард Рок абер нема:pos::pos:
Ја го признав поразот само незнам во која тема, искрено :) побарај по мои мислења... инаку ме доби на мои внесувања црни топки.. вечерта дупка ми беше... :pos: и на ацид исто му ја предадов... си ја кутнав својата 8мица во погрешна дупка... :pos:
Следен пат реванш и се надевам оти нема да си ги кутнам 8миците во погрешни дупки... :pos:

Си ми ја предал? :pos2:

Треба да си го смениш изразот :)

Двете ги изгуби. Едната те победив со внесување на сите топки и внесување на црната во вистинската дупка. А другата ја изгуби затоа што ја внесе црната по грешка :)

Него, кој е за денес у Хазард? :)

Соопштение

Денес се одржа реваншот од вчерашниот дуел - јас и другарка ми против Хазард и Фантом. И гес ват - ги растуривме 5 спрема 1 во партии.

Сеа кој е појак бе, а? А?
:baeh:
Од женски ли почнаате да губите :kesa:

Јас сум за Хазард,ама ако идете после 12 саат негде.
Предтоа не можам,а и моите скилс во биљард се чудно интересни,односно играм само 10 дена :)
Ама затоа,пикадо :zlo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom