Јас сеуште барам од Скопје некои за играње :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од пред некој ден:
Кискино 2 : 0 рок_лејди
![]()
Јас сум заЈас сеуште барам од Скопје некои за играње :helou:
Od kaj si??Да не се фалам , али стварно ме бива , каков Саливен :pos2:![]()
Кај можам да ве најдам на лето кога ќе дојдам во Охрид да изиграме некоја партија да ви одржам некоја лекција по билјардДа ја вратам тро темава во живот и да ги потсетам форумџииве од другиве градој да се најавет ако идет, да ги пречекаме ко шо требит и да изиграме некоја партија.
Друго, играме јас и Пчелка до 50 во партии, засега сме 42-39 за мене. Е сеа муабетов е, не знајме шо да е наградата за таја шо ќе победит.
Предлози?
Пиши на кој било од профиливе на охриѓаниве (Фантом, џимеј, Болиглава, Вес, Емкаа, Барби, јас, Пчелка) пред да идаш наваму, да мавниме некое кафе, да се видиме шо луѓе сме. Мојме и за биљард да се договориме, не ќе сте/сме ваљда толку зафатени.Кај можам да ве најдам на лето кога ќе дојдам во Охрид да изиграме некоја партија да ви одржам некоја лекција по билјард?
Od kaj si??
Lele me zaboraj mene ma?? c c cПиши на кој било од профиливе на охриѓаниве (Фантом, џимеј, Болиглава, Вес, Емкаа, Барби, јас, Пчелка) пред да идаш наваму, да мавниме некое кафе, да се видиме шо луѓе сме. Мојме и за биљард да се договориме, не ќе сте/сме ваљда толку зафатени.![]()
Ottogas??Јас сум најбољи без премца. И најконстантен. Петар Џокер беше појак на времето, ама почна да се нервират за глупи потези и оттоаш го тепам редовно.
Ottogas??
Pa neli samo togas ednas igravme. To bese pred 1 godina negde.
Ama vo sekoj slucaj Fantomcevo e klasa igrac i podgotvite se ubo pred da igrate so nego (da ne se sramite) :helou:
Кај можам да ве најдам на лето кога ќе дојдам во Охрид да изиграме некоја партија да ви одржам некоја лекција по билјард?
Инаку ако продава некој билјард или ако знае некој кој што продава нека се обрати кај мене заинтересиран сум![]()