Fantom
Chikara
- Член од
- 4 јуни 2006
- Мислења
- 11.453
- Поени од реакции
- 812
На Болиглава ќе го заболит глана ко ќе прочитат пак дрвца.
И јас на дрвца играв порано, ама слап беф и се откажав.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Болиглава ќе го заболит глана ко ќе прочитат пак дрвца.
Наредниот пат ќе ве чекаме овде во Струмица ако доаѓате, и слободно може да ни се најавите. Инаку во врска со билјардот во Охрид ... играв добро но имав сеуште алкохол во крвта, претходната вечер неможев да се свестам :uvo: Поз до фантом - повеќе очекував од него :wink:Денес бевме собрани со Alien_sr и морам да го пофалам, доста добар играч е, арно ама на Струмичко-Охридското дерби го јадоја малце покапа заедно со Кискин. Јас и ПулГрл игравме против нив, мислам дека ви е јасно зш изгубија.Шала настрана, ќе прајме реванш ако сакате нареден пат.
Се надевам пријатно изненаден.
Иначе јас очеквев убо да играш, ваљда не си играл џабе по двајс партии на ден. А Фантом пред некој месец беше ногу јак играч, сеа нешо е ослабнат, ќе го вратиме во нормала. Демек.
Не играм секој ден по 20 партии, играм неделно 20 партии, грешка си прочитала. Јас бев позитивно изненаден од тебе, а за мојата игра можам да кажам оти имав некои утки но не оти незнаев или оти не сум добар туку билјардот ви беше поразличен, дупките ви беа поголеми за 1цм, кога удираш силно ќе направи топката најмалку 7-8 спунта и ќе влезе, брз ви е билјардот, удираш малку а многу оди, кога играм двојки играм послабо затоа што друг ми ја менува тактиката и плус тоа како што кажав претходната вечер имав испиено половина литар коњак. Следниот пат ако играме јас и ти сами од 10 игри ти давам само 2 да ме победиш. :salut:Се надевам пријатно изненаден.
Иначе јас очеквев убо да играш, ваљда не си играл џабе по двајс партии на ден. А Фантом пред некој месец беше ногу јак играч, сеа нешо е ослабнат, ќе го вратиме во нормала. Демек.
Фала брате и ти не си лош, аку изгубивте. Те разбирам до негде, те ометаја од страна.PoolGirl свакачаст! Болиглава и Фантом истотака.