Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Кјмат=Кај имат=Кај има:)

фaлa :)

Заебант си голем алал да ти е.

не... Скопјанец сум и преферирам литературно македонски да говорам

Кјмат снукер?

имаш кај max pool во центар, блиску до соборниот храм, имаш ракавици, штаки наменети за снукер и нормално снукер топки (како и да се викаат :)) , само не се игра на снукер маса туку на обична што е за 8-ball

А снукер правилен, со голема маса?

Во Скопје најдобрата снукер правилна маса е во КМ во Карпош, заедно со уште 4 обични маси.
Ако има заинтересирани за 1 на 1 или евентуално 2 на 2 тоа е и воедно најдобар билијард клуб во Скопје, пишете да се договориме да играме.

Фала ви, и вие не сте лоши. :icon_cool

А снукер правилен, со голема маса?

Тоа ми е животна желба да играм снукер(правилен) на голема маса со добра штека. :) Да вежбам секој ден, ке ме видите со Cold bloded and Carismatic (Sullivan) и The Golden boy ( Hendry). Не испуштам ниту еден Мастерс.

Денешни резултати:
Болиглава 3-0 џимеј
Фантом 3-0 џимеј
Фантом 3-0 Болиглава

Ае поз.

Уш еден ѕвер.
Иначе играва се викат карамбола(с), колку шо разбрав и поентата е со белана топка да ги чепниш и црвенана и жолтана со еден удар.

А коментаров од некој типац ...:pop:
dude you table is fucked

there are no holes and its got a roll on it!

wtf

Ја знам играва, се прает турнири во ова чудо.

Слично ко карамболов обичен шо го играме пауер се правилата, само разликата е шо не се броет кегли туку удари, и пак си на ред само ако ги удриш двете топки со белана, а не ко на обичен карамбол било како да ги удриш.

Уш еден ѕвер.
Иначе играва се викат карамбола(с), колку шо разбрав и поентата е со белана топка да ги чепниш и црвенана и жолтана со еден удар.

А коментаров од некој типац ...:pop:
dude you table is fucked

there are no holes and its got a roll on it!

wtf

Ovoj turcinov mn. jak igrac vo ovaa karambolas toj go osvoi turnirot 2008 godina igrase so eden spanec i go rasturi sekoja cest za ova treba da si nadaren heheh pozz...:helou:

Ја знам играва, се прает турнири во ова чудо.

Слично ко карамболов обичен шо го играме пауер се правилата, само разликата е шо не се броет кегли туку удари, и пак си на ред само ако ги удриш двете топки со белана, а не ко на обичен карамбол било како да ги удриш.
Да те надополнам малку: За овој турниров сега шо заврши биле предвидени одреден број на удари шо претходно се знает. И после судијава му викат со еднава топка удри ја другата, да мавнит на пример во два спунта, да се вратит по истата патека и со banana shot да ја мавнит третата.
А пред 2-3 дена гледав и еден сличен: со црвената да мавнит едната топка, па да удрит 3 спунта и да ја мавнит другата топка.
БДВ зш бе не ме викните и мене некој ден да напрајме едно турнирче, само вие си се собирате??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom