Билјард

• Креатор на темата Креатор на темата Lud!0t k0nj
  • Време на започнување Време на започнување
Следен пат те барам, цел спунт Пауер ќе го наредиме со жетони и ич никој да не влегвит. :vozbud:

Не ми е интересно билјард :toe:

Ај ќе напрајме двојки: јас и Боби против Фантом и Болиглава. Одговарат?

Биват. На мсн ќе се договориме коа како, изгубниците пишет на форум, ко и секоаш.

Иако научив пред некоја недела добро м лежи ова.Кај мене во маало има едноептен добри маси има и ова станува доста заразно.

Вечерашна сесија: Фантом 2-3 Болиглава

Пет партии исполнети со „хастлерски“ потези, многу пресврти и неверојатна завршница. Честитки, конечно и јас да пишам на темава ко поразен. :back:

Вечерашната сесија:nesum:

Џимеј 0 - 3 Фантом
Џимеј 0 - 3 Болиглава
Фантом 1 - 2 Болиглава

Ќе победам кога тогаш. Не губам надеж.

Абе ова турнириве у охрид ги игравте така?????

Има некој скопјанец кандидат онака рекреативно да се пријави,да исплешаме 1-2-3 партии.Само ако може во палата или макс пул....

Вечерашна сесија: Фантом 2-3 Болиглава

Пет партии исполнети со „хастлерски“ потези, многу пресврти и неверојатна завршница. Честитки, конечно и јас да пишам на темава ко поразен. :back:

Ќе пишиш и поручеква, донт секиринг...глеам сме престанале да пишиме резултати, па време е пак да почниме :)

Фантом ништо не прам јас со вас. Вчера толку се израдвив ко ве видов Power, си реков ќе паднет јаки партии, ама ништо.
После заминав кај костурон, и таму не можеа да не сменет 2 сати отприлика.

Само еднаш имам пробано и не ми идеше некако :jaj: Па си почнав со пинг понг :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom